Outfit - Spring vibes met My Jewellery

Alle bloemen komen uit, de zon schijnt en het is dus weer tijd voor terrasjes en gezellige festivals. En dus ook weer voor een nieuwe outfit! Van My Jewellery kreeg ik een geweldige trui toegestuurd om de lente te vieren. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Dat ik gek ben op roze is een understatement maar dat wist je natuurlijk al wanneer je mij op Instagram volgt. Maar toch mis ik wat andere kleuren in mijn garderobe. En toen ik de gebreide trui zag met zowel roze en oranje strepen was ik direct verkocht.

Outfit - Spring vibes met My Jewellery

Lekker luchtig

De gestreepte trui is gelukkig niet zo dik als hij misschien op de foto lijkt. Het is echt een perfecte trui voor het voorjaar. De stof is lekker luchtig en kriebelt niet. Ik houd er wel van! Hij valt ook lekker ruim nog zo iets wat echt een must is voor mij.

Nou zag ik op Instagram al een aantal hele leuke looks voorbij komen met dit soort truien. Bijvoorbeeld met een leuke maxi rok. Ik heb er zelf nog geen gevonden die ik leuk vind, maar ik hoop echt binnenkort een keer een dergelijke rok tegen te komen. Want met een paar leuke sneakers er onder heb je ook gelijk een leuke festival look! Mocht je trouwens nog een festival op de planning hebben staan, bij My Jewellery hebben ze ook ontzettend veel leuke festival kleding in het assortiment.

Outfit - Spring vibes met My Jewellery

Deze enkellaarsjes zijn van Manfield.

De schoenen maken het af!

Onder deze outfit draag ik bijpassende enkellaarsjes in de zelfde oranje/gele kleur. Hoewel ik echt een pink lady ben kan ik aan deze kleur ook wel wennen. Normaal draag ik eigenlijk bijna geen hakken. Niet omdat ik er niet op kan lopen, maar meer omdat ik er niet op kan rennen. Rennen? Ja, ik ben nogal een gehaast persoon en heb een kleine meid met een eigen willetje waar ik meer dan eens per dag achteraan aan het hollen ben. Toch vind ik het zo veel mooier staan. Het geeft me gelijk een vrouwelijker gevoel.

Ik krijg helemaal zin in de terrasjes en de festivals! Heb jij er ook al zin in? 

Spring vibes met My Jewellery