Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Zoals je weet ben ik gek op nagellak en mij zal je niet snel zonder gelakte nagels zien. Maar als werkende moeder heb ik wel veel minder tijd als voorheen om rustig mijn nagels te lakken en in alle rust te laten drogen. Gewone nagellak bladert ook nog eens sneller af dan ik zou willen. Daarom is de gelnagellak van Pink Gellac de ideale manier om op een gemakkelijk en langdurige manier van mijn gelakte nagels te genieten! Ik mocht de nieuwste Pink Gellac Starterset Premium Vogue testen wat ik met heel veel plezier gedaan heb. Vandaag laat ik de inhoud van deze startes kit zien en de swatches van de bijbehorende kleuren!

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Over Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Deze starterset van Pink Gellac bevat 4 geselecteerde nude kleuren voor de klassieke vrouw. Met de mooie zachte kleuren Blush Orange, Vintage Nude, Elegant Taupe en Creamy Mauve ben je altijd fashion forward.

Met Pink Gellac heb je gemiddeld 14 dagen mooie gelakte nagels met een intense glans, die je gemakkelijk zelf thuis kan aanbrengen. Deze Pink Gellac Premium Starterset bevat alle producten die je nodig hebt voor een perfecte manicure en pedicure. In de uitgebreide handleiding leggen we je stap voor stap uit hoe je gel nagellak eenvoudig zelf aanbrengt.

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

De inhoud van Pink Gellac Starterset Premium Vogue

 • 1 x Pink Gellac LED Lamp
 • 1 x Kleur 105 Blush Orange 15ml
 • 1x Kleur 166 Vintage Nude 15ml
 • 1x Kleur 168 Elegante Taupe 15ml
 • 1x Kleur 228 Creamy  Mauve 15ml
 • 1x Pink Cuticle Oil 15ml
 • 1x Pink Primer 15ml
 • 1x Pink Gellac Base Extend 15ml
 • 1x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
 • 1x Pink Cleaner 100ml
 • 1x Pink Remover 100ml
 • 50x Luxe Nail Wipes
 • 3x Orange Woodsticks
 • 1 Nagelvijl
 • 1x Polijstblok
 • 1x Nagelwiel

Met dit pakket heb je alles wat je nodig hebt. De LED Lamp is trouwens groot genoeg om ook je teennagels te voorzien van een mooi kleurtje. De LED Lamp heeft een mooie en professionele uitstraling en is zeer gebruiksvriendelijk.

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Hoe gebruik je Pink Gellac

Om van je mooie gelakte nagels optimaal langdurig te genieten is het belangrijk om de volgende stappen goed op te volgen. Ready!

Zorg ervoor dat restjes nagellak verwijderd zijn van je nagels. Vervolgens duw je voorzichtig met de Pink Woodstock je nagelriemen terug. Daarna ruw je zacht de nagel op met de polijstblok. Daarna maak je de nagels schoon met de luxe nail wipes en de Pink Cleaner. Hierdoor maak je niet alleen je nagels schoon maar ontvet je ze ook direct, hierdoor zal de gelnagellak nog beter hechten.

 1. Als het bovenstaande gedaan hebt kan je beginnen met het lakken van je nagels. Je brengt eerst een dun laagje Pink Gellac Primer aan en laat dit aan de lucht drogen. De primer helpt om je gegarandeerd 14 dagen plezier te laten hebben van je mooie gelakte nagels.
 2. Breng een dun laagje Pink Gellac Base Extend aan en laat deze vervolgens 60 sec. drogen onder de LED lamp.
 3. Breng een dun laagje van de gewenste kleur aan op je nagel en laat deze 60 sec. drogen onder de LED lamp, daarna breng je een tweede dunne laag aan en laat je het nogmaals 60 sec. drogen onder de LED lamp.
 4. Daarna breng je de Pink Gellac Ultra Shine aan en die laat je 120 sec. drogen onder de LED lamp.
 5. Vervolgens maak je met de luxe nail wipes en de Pink Cleaner de nagels schoon en verwijder je de overgebleven plak laag. En klaar ben je! Zo simpel is het.

Al met al kost het ongeveer bij elkaar 30 min. van je tijd. Als laatste gebruik ik de Pink Gellac Oil om mijn nagelriemen zacht en soepel te houden. Dit kan je bijv. elke avond voor het slapen gaan blijven gebruiken de gedurende tijd.

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Pink Gellac 105 Orange Blush

Als je mij vraagt wat is jouw favoriete kleur van Pink Gellac dan zeg ik; Orange Blush! Dit is zeker een van mijn favoriet. Een zacht nude kleur die ook perfect te gebruiken is voor een french manicure. Totaal niet opvallend maar zorgt er wel voor dat je nagels een verzorgde look hebben!

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Pink Gellac 166 Vintage Nude

Vintage nude is een oud roze kleur voor de elegante vrouw! Deze kleur zal bij iedereen matchen. Deze kleur is zelfs één van de meest populaire kleuren van Pink Gellac.

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Pink Gellac 168 Elegant Taupe

De Pink Gellac Elegant Taupe komt uit de Uncoverd1 Collectie en is een echte musthave! Deze taupe kleur lak is tijdloos en stijlvol.

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Pink 228 Gellac Creamy Mauve

Creamy Mauve is een paars kleurig lak met een roze ondertoon.  Een zeer mooie trendy kleur die in vergelijk met de eerdere kleuren wat meer opvallend is.

Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Met deze mooie Pink Gellac Starterset Premium Vogue ben je helemaal klaar. Het pakket is zo volledig dat je hier heel lang plezier van kan hebben. Pink Gellac verkoopt diverse startersets . Maar ben je er nog niet bekend mee en is het helemaal nieuw voor je dan raad ik persoonlijk wel echt deze set aan die ook verkrijgbaar is met andere kleur combinaties.

Pink Gellac Starterset Premium Vogue is online verkrijgbaar bij Pink Gellac van €199,- voor €159,-

Ben jij al bekend met Pink Gellac?


Pink Gellac Starterset Premium Vogue 4 kleuren