Dermasence Vitop Forte & Vitop Forte Junior

Heb jij of je kindje last van huidproblemen en/of een gevoelige huid? Dermasence Vitop Forte & Vitop Forte Junior heeft daar de geschikte oplossing voor! Beide producten zijn special ontwikkelt voor de meeste gevoelige huid en helpen bij verschillende huidaandoeningen. Vandaag vertel ik je mijn ervaring met deze twee producten, lees je mee?

Dermasence Vitop Forte & Vitop Forte Junior

Over Dermasence Vitop Forte & Vitop Forte Junior

Dermasence is een medische huidverzorging, ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Het biedt ondersteuning en hulp bij huidproblemen. De producten van Dermasence bevatten een hoogpercentage aan farmacologische werkzame stoffen die bewezen effectief zijn.

Dermasence Vitop Forte & Vitop Forte Junior

Dermasence Vitop Forte Junior

Deze crème is special ontwikkelt voor de gevoelige baby en kinderhuid. Mijn dochter heeft vooral een gevoelige huid op haar benen en daar gebruik ik deze zalf dan ook voor. Er zit een unieke werkzame stoffen in zoals; aloë vera en groene thee kan de crème de geïrriteerde duidelijk kalmeren en ontstekingsindicaties tegengaan. De crème is veilig te gebruiken voor kinderen vanaf 3 maanden oud.

Ik smeer de benen van mijn dochter er dagelijks mee in na het douchen. De crème trekt snel in en de bultjes op de benen van mijn  dochtertje worden steeds minder ook de jeuk neemt af.

Dermasence Vitop Forte Junior is online verkrijgbaar bij Apotheek & Huid voor €15,40

Dermasence Vitop Forte & Vitop Forte Junior

Dermasence Vitop Forte & Vitop Forte Junior

Dermasence Vitop Forte

Dit product is jouw redder in nood als je last hebt van irritatie, jeuk en zwelling bij droge huid of eczeem. Vitop Forte is op basis van wede-extract (een oude medicinale plant) met groene thee en aloë vera. Door de combinatie van deze producten komt de gevoelige en geïrriteerde huid tot rust. De crème is nog slim ook, want het bootst het ;aagje talg van de huid na waardoor het de huid beschermt en irritatie voorkomt.

Ik breng een kleine hoeveelheid dagelijks aan op mijn psoriasis de crème voelt ligt aan op de huid en trekt snel in. Hierdoor kan ik het product ook goed voor mijn handen gebruiken omdat ik daar helaas ook zichtbare plekken van psoriasis heb. De crème ruikt vrij neutraal. Jeuk en roodheid verdwijnt en ik heb hier echt baad bij. Ik heb Vitop Forte nu 4 weken dagelijks aangebracht en mijn huid waar psoriasis zit is een minder tot bijna niet meer rood, geen jeuk en schilvers. Hierdoor oogt en voelde me huid zichtbaar rustig en gezonder.

Dermasence Vitop Forte is online verkrijgbaar bij Apotheek & Huid voor €20,00

Dermasence Vitop Forte & Vitop Forte Junior

Als je eczeem hebt of een huidaandoening zoals ik krijg je vaak hormoonzalf om het te onderdrukken. Ik heb zeker baad bij hormoonzalf en zal het altijd wel moeten blijven gebruiken maar te veel is niet goed. Hormoonzalf beschadigd de huid en maakt de huid dun. Omdat ik toch graag mijn huid wil helpen en ondersteunen zijn de producten van Dermasence ideaal met zichtbaar resultaat.

Ben jij al bekend met Dermasence?