Online cadeautjes shoppen + tips!

Even naar de (speelgoed) winkel zit er in deze tijd niet meer in. We zagen al dat de trend van het online cadeautjes shoppen al langere tijd steeds populairder werd. Maar nu, in deze tijd al helemaal. In dit artikel deel ik een aantal handige tips met je!

Kies voor een afhaallocatie

Heb je ook van die nieuwsgierige kinderen die wanneer de postbode aan de deur staat met hun neus vooraan staan? Dan kan het handig zijn om je cadeautjes op een afhaallocatie te laten bezorgen. Zo voorkom je dat je kinderen hun cadeaus te vroeg zien en voorkom je mogelijke drama taferelen.

Bestel zo veel mogelijk op 1 plek

Klinkt best logisch, maar het kan soms ook best lastig zijn. Waarom je zoveel mogelijk op 1 plek moet bestellen? Simpel, zo voorkom je hoge verzendkosten en ben je gelijk duurzaam bezig. Denk maar aan al die dozen en verpakkingsmaterialen die je ontvangt als je allerlei producten los besteld terwijl het ook allemaal in 1 grote doos had verzonden kunnen worden. Tip van mij, kijk eens op Amazon. Het aanbod is gigantisch groot voor zowel volwassenen als kids!

Spelen met playmobil

Kies voor een cadeau waar je kind langere tijd mee kan spelen

Het is geen geheim dat mijn kinderen behoorlijk bevoorrecht zijn met een blogger als mama (ik klaar absoluut niet, maar het maakt het geven van een leuk cadeau soms best lastig). Een mooi cadeau vinden voor de feestdagen kan dan best een uitdaging zijn. Daarbij komt ook nog dat haar verjaardag en kerst vlak na elkaar zijn. Om nog maar te zwijgen over Sinterklaas dat eerder die maand al is. Wij kiezen er dan ook liever voor om cadeau’s te geven waar ze langer mee doen. Neem bijvoorbeeld Playmobil. Zo’n set kan je helemaal uitbreiden en is perfect vanaf 3 tot 12 jaar. Er zijn ook speciale sets voor jongere kindjes.

playmobil feeenbosPlaymobil 9132, Magische Feeënbos gekregen van Amazon!

Cadeautrends feestdagen 2020

Een van de trends die we dit jaar zien zijn de creatieve cadeaus. Vooral nu we met zijn allen meer thuis zitten is het belangrijk om creatief bezig te blijven. Ga dus voor een knutselset, plakboeken of misschien wel een schilderset! Een andere trend is het leren en spelen tegelijk. Ook wel Edu-tainment genoemd. Bijvoorbeeld familie spellen waarbij er word geleerd samen te werken! Een van de bekende spellen voor dit jaar is “Ticket to Ride“. Wellicht ken je die al?

We zitten natuurlijk allemaal veel meer binnen. Gezond en fit blijven is dan ook helemaal trending dit jaar. Niet alleen voor volwassenen maar ook kids! Wat dacht je van de toffe Dansmatten en Nintendo’s Ring fit? Dit zijn videogames waarmee je ook nog eens lekker fit word!

Hopelijk heb je weer wat inspiratie op kunnen doen! Have fun giftshopping!