Ken je Biodermal P-CL-E al? De lijn bestaat al 45 jaar en is speciaal ontwikkeld voor gevoelige huidjes. Nieuw is de Biodermal P-CL-E Body lijn, een lijn met daarin vier producten voor een fijne lichaamsverzorging geheel in het teken van P-CL-E. De lijn is ideaal voor huidjes die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Biodermal P-CL-E Body

De nieuwe Biodermal P-CL-E Body bestaat uit een herstellende bodycrème, een verzorgende bodylotion, een kalmerende bodylotion en een voedende handcrème. Heel erg compleet dus en ideaal voor dit jaargetijde, waarin onze huid toch al snel droog aanvoelt. De lijn is met name geschikt voor de droge huid. Een droge huid kunnen we allemaal hebben in de winter, maar kan ook komen door de overgang of voeding.

Biodermal P-CL-E Body Kalmerende Bodylotion

Voor de droge en gevoelige huid is er de Kalmerende Bodylotion. Deze hydrateert tot wel 72 uur lang. Hij verbetert de vochtbalans van de huid en is parfumvrij, waardoor de gevoelige huid hem ook kan gebruiken. De formule bestaat o.a. uit niacinamide en panthenol. Deze ingrediënten kalmeren en verbeteren de gevoelige huid. Vitamine E helpt om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De textuur van de bodylotion is fijn, vrij dun en smeert zich daardoor heel goed uit. Bij mij trekt het niet meteen in, maar na even wachten voel je er niets meer van. Fijn is dat de bodylotion in een pompflacon komt met een inhoud van 400 ml. Hier kun je wel even mee vooruit. Een flacon kost €29,99.

Biodermal P-CL-E Body Verzorgende Bodylotion

De verzorgende bodylotion hydrateert de huid lekker en verzorgt. Deze is geschikt voor de droge huid, maar niet voor de gevoelige. Er zit namelijk een subtiel parfum in waardoor het heerlijk ruikt. De ingrediënten versterken ook hier weer de huidbarrière en maken deze weer zacht en soepel. Het bevat tevens het Triple Moist Complex met o.a. huideigen glycerine. Dit hydrateert de huid intensief tot wel 48 uur lang. Ook zit er natuurlijke sheaboter is dat de huid zacht en soepel houdt. Vitamine E helpt weer te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Deze bodylotion trekt wat sneller in en is daarmee mijn favoriet. Een pompflacon heeft een inhoud van 400 ml. en kost €24,99.

Biodermal P-CL-E Body Herstellende Bodycrème

Heb je een zeer droge en gevoelige huid? Dan is de Herstellende Bodycrème wat voor jou. Deze hydrateert nog intensiever dan de Kalmerende Bodylotion en verlicht jeuk en irritatie bij een droge, ruwe en schrale huid. Huideigen ureum en lipiden vormen een beschermend laagje op je huid en maakt de huidbarrière sterker. Vocht wordt beter vastgehouden en de vochtbalans herstelt. De bodycrème is ook weer parfumvrij wat betekent dat het te gebruiken is voor gevoelige huidjes. Ook deze smeert top. Hij komt in een tube met een inhoud van 200 ml. en kost €29,99.

Biodermal P-CL-E Body Voedende Handcrème

Speciaal voor in de winter is er de fijne handcrème. De formule met canola-olie en huideigen ureum hydrateert de huid tot 24 uur intensief. Antioxidanten Q10 en vitamine E beschermen tegen externe invloeden en de complete formule voedt de handen. Ze worden er weer lekker zacht van en soepel door. Heel comfy als je het mij vraagt. Een tube van 75 ml. kost €9,99.

De nieuwe Biodermal Body producten shop je bij de drogist, bijvoorbeeld bij Kruidvat. De handcrème is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en online te bestellen op Kruidvat.nl.