Sodastream duo Black hoofdfoto

Wat is het lang geleden dat ik iets heb geschreven op jamey.nl. Maar vandaag kom ik met iets heel leuks voor mezelf maar ook voor jullie! Ik kreeg namelijk afgelopen week niet 1 maar 2 SodasStreams toegestuurd en 1 daarvan ga ik weggeven in een winactie! Hoe je kans maakt lees je in dit artikel.

Sodastream duo Black

Over SodaStream Duo Black

Sodastream kent veel verschillende soorten en maten. Maar sindskort is daar een nieuwe bij gekomen, de Sodastream Duo. Deze heeft als eigenschap dat je zelf het bruisniveau kan instellen, oftewel jijzelf bepaald hoe sterk jij je bruiswater wilt hebben. Het pakket word geleverd 2 flessen, waarvan 1 van glas en 1 van kunststof. Beide zijn herbruikbaar. Die van kunststof is weer ideaal om mee te nemen.

 

De inhoud van SodaStream Duo Black

  • CO2 cilinder
  • Kunststof vulfles
  • Glazen vulfles

SodaStream Duo Black

SodaStream Duo Black

Het gebruik van SodaStream Duo Black

Als ik het kan, kan jij het ook. Het is zo makkelijk in gebruik. Je hebt geen stroom nodig. De CO2 cilinder zorgt voor bepaalde druk waardoor het water bruisend word.  Deze bevestig je achterin klep erop en je ziet er niets van.

Je zet de gewenste vulfles in de houder, sluit hem weer af en drukt vervolgens boven op de knop. Voor een lichte bruis doe je dit 1 keer 1 seconden, wil je meer bruis in je water herhaal je dit vaker.

SodaStream Duo Black

Smaakjes

Als eventuele toevoeging kan je ook nog smaakjes toevoegen die je o.a. online kunt kopen bij SodaStream.

SodaStream Duo Black

Oke, nu het allerleukste voor jullie de winactie!

Via het Instagram account van jamey.nl en wonen.met.lef (mijn instagrampagina) kan je mee doen!

Hoe maak je kans:

  • Volg het account van Jamey.nl en wonen.met.lef op instagram
  • Tag twee vrienden die deze winactie niet mogen missen
  • Voor extra kans deel deze winactie in je stories en tag ons beide

De winactie loopt t/m 20 december en de winnaar word bekend gemaakt op ons Instagram account. De winactie duurt misschien water korter maar dat is omdat ik graag voor de feestdagen iemand heel blij wil maken met de SodaStream Duo, Succes!

 

 

SodaStream Duo Black