Die magische tijd van het jaar is eindelijk weer aangebroken. Overal prachtig versierde straten, de mooiste kerstbomen en alles staat in het teken van de kerst. Je voelt de liefde om je heen en bent natuurlijk bezig met wat je het beste onder die boom kunt leggen. Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor je vrouw, vriendin, moeder of zusje. Ik geef je 5 tips, passend bij elk budget!

1. Sieraden

Diamonds are a girls best friend.. Echt een enorm cliché maar het is zo! Dames sieraden, daar worden wij vrouwen echt intens gelukkig van en je kunt er nooit genoeg van krijgen. Denk bijvoorbeeld eens aan een armband van Swarovski, een subtiele armband of een mooie ketting. Sieraden maken je look helemaal af en geven een extra dimensie aan je outfit. Kies iets moois wat overdag gedragen kan worden of juist iets classy voor de avond. Juist iets moois voor dat romantische etentje of meidenavondje waardoor zij zich nog specialer voelt en helemaal straalt. Dat is een cadeau wat je iedereen gunt toch? Kies iets sprankelends en leg het onder de boom voor haar en je zult zien dat ze er direct van straalt!

2. Parfum

Wanneer je dan je mooiste outfit aan hebt en bijpassende sieraden, dan is een heerlijk luchtje om het mee af te toppen toch fantastisch? Elke vrouw wil graag lekker ruiken, eerlijk is eerlijk. Dus met een lekker luchtje doe je het altijd goed. Zie je dat haar favoriete flesje bijna op is? Haal dan een nieuwe en leg deze voor haar onder de boom, of kies je juist voor een andere waarvan ze altijd zegt dat ze die eens wil proberen maar het nooit doet.

3. Verwenpakket

Natuurlijk mag een verwenpakket ook niet ontbreken. Even jezelf in de watten leggen, daar houden wij vrouwen wel van. Een maskertje, setje nagellak, douchegel, lekkere body scrub of butter. Weet je dat ze een bad heeft? Doe er dan een overheerlijke bruisbal bij. Voor elk budget is hier wel iets leuks voor samen te stellen.

4. Luxe thee pakket

Dat liefde door de maag gaat dat weten we allemaal, dat vrouwen van chocolade houden is dan ook geen groot geheim. Maar een enkele reep chocolade of doosje chocolade staat natuurlijk nog veel leuker met een luxe thee pakket erbij. Je weet wel, van die heerlijk ruikende zakjes thee die je niet dagelijks koopt dus die echt speciaal zijn. Bij elk kopje thee zal er aan je gedacht worden, mooie kerstgedachte toch?

5. Aroma diffuser

Net zoals we zelf lekker willen ruiken, willen we dit voor ons huis ook. Dus luchtjes voor in huis doen het ook vaak goed. Heerlijke aroma’s die niet alleen aangenaam voor de neus zijn maar ook andere voordelen hebben. Er zijn veel verschillende geurtjes met elk hun eigen werking en extraatje, zo is er bijv. lavendel voor de ontspanning en jasmijn voor de ontwikkeling van creativiteit.
En een extra bonus, ook nog eens heerlijk om in bad te druppelen.