Sakura Aroma Diffuser

Ik heb al eens eerder een review geschreven over een aroma diffuser van Geurwolkje. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst zien, de Sakura Aroma Diffuser. Deze heb ik aangeschaft voor op de slaapkamer van mijn dochter. Deze diffuser is namelijk ook gelijk een nachtlampje!

Sakura Aroma Diffuser

Over de aroma diffuser van Geurwolkje

De Sakura Aroma Diffuser heeft een inhoud van 250ml. De vormgeving is rustig gehouden met aan de bovenkant een houtprint. Deze diffuser past door zijn rustige vormgeving makkelijk in elke interieur en leefomgeving en geeft een echt spa gevoel. In de houtprint zit gleufjes, waardoor licht van het ingebouwde lampje omhoog schijnt. De Sakura Aroma Diffuser is één van de best verkochte diffusers van Geurwolkje.

  • Luchtbevochtiger
  • Geurverspreider
  • Luchtzuivering

Sakura Aroma Diffuser

Etherische oliën

Wat een voordeel is van de aroma diffuser is dat het goed werkt tegen; droge keel, verstopte neus, hoofdpijn en hooikoorts klachten. Dit laatste heb ik zeker zelf ondervonden. Dit komt omdat de diffuser de lucht zuivert. Door de etherische olie met water te mengen, bevochtig je niet alleen de ruimte maar verspreid ook een aangename, rustgevende geur.  Ook de etherische oliën zijn verkrijgbaar bij Geurwolkje.

Sakura Aroma Diffuser

Sakura Aroma Diffuser

Het gebruik van Sakura Aroma Diffuser

De diffuser is voorzien van drie knopjes. De linker is om de sfeerverlichting aan of uit te zetten. De middelste knop zorgt dat de verneveling ietsjes aangepast wordt, dit is met het oog nauwelijks zichtbaar. Het rechtse knopje zorgt voor de mist. Deze kan in 4 standen worden gezet: 60min, 120min, 180min en ‘on’. Op de on-stand blijft de diffuser doorblazen tot het waterreservoir leeg is, waarna deze zelf uitgaat. De verschillende standjes zijn allemaal voorzien van een klein lampje, zodat je kan zien op welke stand de diffuser staat. Hoeveel water erin kan staat aangegeven aan de binnenzijde van de diffuser.

Sakura Aroma Diffuser

De diffuser kan maximaal tot zo’n 5 á 7 uur gebruikt worden. Daarna zal het waterreservoir leeg zijn en bijgevuld moeten worden. Je kan de timer zetten op 1 uur, 2 uur of 3 uur, daarna schakelt de diffuser automatisch uit. De diffuser werkt op stroom en je krijgt er een redelijk lang snoer van 1,5 meter bijgeleverd. Hierdoor kan ik hem eigenlijk wel overal neerzetten waar je wilt.

Sakura Aroma Diffuser

Ik en ook mijn dochter zijn hier erg blij mee. Voor mijn dochter geeft het rust en een veilig gevoel om goed in slaap te komen. Ik gebruik vaak voor haar de lavendel geur, omdat dit extra rustgevend werkt. De kwaliteit is goed van de diffuser, stevig en betrouwbaar. De geuren van de etherische oliën ruik je goed in de hele ruimte, zelf een grote woonkamer.

Sakura Aroma Diffuser is verkrijgbaar bij Geurwolkje voor €49,95 en nu momenteel voor €45,00

 

 

 

Sakura Aroma Diffuser