Even bij iemand langs gaan is in deze tijd niet altijd even handig. Maar wat nou als je daardoor een verjaardag moet missen, of een kraamfeestje? In dit artikel deel ik de leukste cadeaus om op te sturen. Zo weten je vrienden of familieleden toch dat je aan ze denkt!

De feestdagen komen er natuurlijk ook weer aan en we weten natuurlijk niet hoe de hele situatie er tegen die tijd uit ziet. We gaan natuurlijk van een positief beeld uit. Maar wat als we met zijn allen weer in quarantaine moeten? Dan zit het er natuurlijk niet in om op visite te gaan bij vrienden en familie. In dat geval kan het heel handig zijn om een leuk cadeautje op te sturen om zo toch te laten weten dat je hun niet bent vergeten.

Zo maak je het een feestje om uit te pakken

Zo maak je het een feestje om uit te pakken

Voor we beginnen aan alle tips voor hem, haar en de kids gaan we het eerst even over de verpakking hebben. De verpakking is namelijk de helft van je cadeautje. Zeker als je cadeaus om op te sturen hebt. Het is dus echt niet gek om daar wat extra tijd aan te besteden. Heb je een leuk kleurboek als cadeau? Dan is een C5 envelop een prima oplossing. Tegenwoordig heb je die ook in hele mooie folies. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een kleurplaat tekenen op de envelop, zo is dit ook gelijk een feestje om te zien!

Verras ze dan met een echte grabbelton in een doos. Voor papa en/of mama is het wellicht wel handig als je er paklijstenveloppen op plakt zodat hun kunnen zien of alle cadeautjes er wel uit zijn gekomen. Het zou natuurlijk zonde zijn als er iets per ongeluk word weggegooid. Of wat dacht je van een grote doos met opgeblazen ballonnen? Wanneer deze doos word open gemaakt vliegen de ballonnen er uit en is het gelijk een groot feest! Maar eerlijk is eerlijk, kinderen hebben vaak nog meer lol met de doos dan het cadeautje zelf.

Wil je een leuk kraampakket maken voor de kersverse mama? Dan is het wellicht leuk om er ook een makkelijke kraamtraktatie bij te doen!

het Grote cadeau blog

Voor de dames

Stel een leuk beauty pakketje samen. Bijvoorbeeld met diverse Kruidvat producten. Of met een heerlijke parfum zoals de Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum. Wil je het wat creatiever aanpakken tijdens bijvoorbeeld de drukke decembermaand? Maak dan eens een leuke adventskalender. Deze kun je vullen met allemaal kleine cadeautjes die helemaal passen bij de persoon waarvoor je het maakt.

Voor de heren

Je kunt natuurlijk altijd gaan voor een douche pakketje. Maar persoonlijk vind ik dat altijd zo’n stom cadeau dat je geeft aan iemand waar je helemaal niets mee hebt. Maar hoe leuk is het om bijvoorbeeld een bier brouw pakket te sturen? Of een spannend boek? Jord Althuizen’s nieuwste BBQ-boek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites is ook absoluut een aanrader. En wie weet mag je dan binnenkort wel wat BBQ creaties komen proeven!

Of organiseer een virtueel Bourbon proeverij en stuur je vrienden allemaal vooraf een Jack Daniel gift pack. Spreek een tijd af en hou samen een proeverij. Ik garandeer je dat het een gezellige avond word, ook al is deze op afstand!

En natuurlijk voor de kinderen!

Niets is vervelender voor een kindje dan het moeten missen van een kinderverjaardag. Des te leuker het is om een leuk cadeautje op te sturen. (niet dat er een reden voor hoeft te zijn, want ook “gewoon” een leuk cadeautje opsturen naar kinderen word altijd gewaardeerd!).

Wanneer je een leuk kraamcadeautje zoekt is het leuk om een gipsblik te sturen. Een gipsblik hoor ik je denken? Ja, echt waar. Hiermee kunnen de kersverse papa en mama een mooi voetafdruk en handafdrukje maken van hun pasgeboren baby. Talking about making memories…

Peuter? Dan is de nieuwste Tiptoi geluiden- en prentenboek over de avonturen van Nijntje een echte aanrader. Deze Tiptoi is iedere keer weer aan te vullen met nieuwe boeken of spelletjes en blijft dus interessant.

Kortom, maak er een feestje van, maar dan eentje die met de post verzonden kan worden! Think outside the box en maak er wat moois van met cadeaus om op te sturen!

De leukste cadeaus om op te sturen