Viktor & Rolf Flowerbomb

Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum is een van de meest bekende parfums. De eerste geur van het merk werden in 2004 gelanceerd en is een zeer populaire bij veel vrouwen! Vandaag vertel je graag meer over deze mooie geur Viktor & Rolf Flowerbomb.

Viktor & Rolf Flowerbomb

Over Viktor & Rolf Flowerbomb

De eerste geur die Viktor en Rolf op de markt bracht was Flowerbomb. De geur is een explosie van bloemen. Inmiddels is deze geur een echt bestseller en bij een groot deel van de vrouwen zeer bekend en dat is niet zomaar. De geur is namelijk fris, bloemig en heel draagbaar.

Viktor & Rolf Flowerbomb

De verpakking

De geur is een stijlvolle, luxe geur die je voor elke gelegenheid kunt dragen. De geur komt in een prachtige doorzichtige flacon, die in de vorm is van een handgranaat oftewel de bomb! Ik vind het echt ontzettend mooi voor in de badkamer! De inhoud die ik heb is 50ml die ik jullie laat zien.

Viktor & Rolf Flowerbomb

De geur

Ik kan de geur het best omschrijven als een frisse bloemige oriëntaalse geur. De geur is poederig iets waar ik persoonlijk heel erg gek op ben. Als je hem net opspuit is hij vrij krachtig maar vervolgens word de geur zachter.

De noten

De topnoten bestaan uit bergamot en groene noten, thee en osmanthus

De hartnoten bestaan uit arabische jasmijn, roos, oranjebloesem, orchidee en fresia

De basisnoten bestaan uit muskus en patchoeli.

Wat je vooral erg goed ruikt in deze geur zijn de hartnoten en een vleugje muskus, pachoeli. Een heerlijk combinatie die niet al te zwaar is. De geur is onweerstaanbaar en heel draagbaar.

Viktor & Rolf Flowerbomb

Conclusie

De geur blijft vrijwel de hele dag zitten en is niet overheersend. Het is een tijdloze geur en ongeacht je leeftijd kan deze geur door iedereen gedragen worden.

Viktor & Rolf Flowerbomb is verkrijgbaar bij de meest luxe parfumerieën zoals Parfumerie.nl voor €79,95 50ml

Wat is jouw favoriete geur van dit moment?