My Muesli Frozen 2 Adventskalender

De tijd van de adventskalenders is weer begonnen. En hoe leuk is het dat My Muesli Frozen 2 Adventskalender heeft uitgebracht. Mijn dochter Keyshia heeft de unboxing gedaan en wat haar betreft is dit de leukste adventskalender! Wij laten vandaag jullie de hele inhoud zien, kijk je mee?

My Muesli Frozen 2 Adventskalender

Over My Muesli Frozen 2 Adventskalender

Zoals we allemaal weten komt 20 november Frozen 2 in de bioscoop. En daarom is deze adventskalender met het thema Frozen 2 gewoon de leukste! De adventskalender bevat 24 deurtjes met daarin 20 mini muesli’s in zes verschillende smaken en een porseleinen schaaltje, beker, mueslilepel en een bakset.

De smaken die je hierin terug vind zijn;

  • Chocolate Muesli – Chocoholic Crunchy, Havervlokken, Choco-Snippers, Chocolate Boons
  • Schokowinterzauber Muesli – Chocoholic Crunchy, Havervlokken, Witte Chocosnippers, Gedroogde Bananenstukjes, Chocolate Boons, Cacao Flakes
  • Chocoberry Muesli – Haver-Crunch, Havervlokken fijn, Sesamzaad, Cranberry-Chocs, Honey Boons, Volkoren Cornflakes, Aardbeien, Frambozen, Amaranth gepoft
  • Zauberbeeren Granola – Granola Crunchy, Speltvlokken, Gepofte Tarwerijst Harten, Aardbeien, Appel, Honey Boons
  • Blueberry Muesli – Haver Chrunch, Dadels, Sesamzaad, Havervlokken fijn, Gerstvlokken, Bosbessen, Choco-Spelt Balletjes, Banaan, Aarbeien
  • Schneeflocken Muesli – Haver Crunch, Spelt Quinoa Chrunchy, Speltvlokken, Witte Chocolade Sterren, Volkoren Cornflakes, Appel, Frambozen

Kort over My Muesli

My Muesli bevat 100% biologische ingrediënten. De muesli heeft een hoog gehalte aan proteïne, hoog gehalte aan voedingvezels. My Muesli is vrij van gentechnologie, palmolie en zonder granen.

My Muesli Frozen 2 Adventskalender

De unboxing van My Muesli Frozen 2 Adventskalender

Voor Keyshia was dit haar allereerste ervaring met een adventskalender. Ik legde haar het concept hiervan uit. Voor dit artikel had zij het geluk dat ze alle vakjes in één keer mocht openmaken. Ze was super blij en enthousiast, en we hebben hier dan ook te maken met een echt Frozenfan!

My Muesli Frozen 2 Adventskalender

My Muesli Frozen 2 Adventskalender

My Muesli Frozen 2 Adventskalender

Wat Keyshia vooral heel leuk vond is het bakset. Het is een blauwe siliconen vorm waar je hele leuke en verschillende dingen mee kan bakken. Er zit ook een boekje bij waarin er voorbeelden en recepten staan. En bakken is iets wat wij bijna wekelijks doen, dus eerst volgende keer gaan we hiermee aan de slag.

My Muesli Frozen 2 Adventskalender

My Muesli Frozen 2 Adventskalender

Als verassing zat er ook een mueslikom, lepel en beker in de adventskalender. Ik wist van te voren wel dat dat er inzat maar ik had niet verwacht dat dat zo groot en van zulke goede kwaliteit zou zijn. Deze drie dingen zullen nu dagelijks door Keyshia gebruikt gaan worden.

My Muesli Frozen 2 Adventskalender

Hier de meeste producten die er in de adventskalender zat. Er zaten 20 mini muesli’s in met 6 verschillende smaken, één mini is een portie.

My Muesli Frozen 2 Adventskalender

My Muesli Frozen 2 Adventskalender

Met deze leuke en lekkere producten is het vanaf nu elke ochtend een feestje bij ons aan tafel, en niet alleen voor mijn dochter maar ook voor mij. Keyshia heeft stiekem al een favoriete smaak; dat is deze full size My Muesli Olaf Schokowinterzauber muesli. Hierin zit veel chocolade in combinatie met havervlokken (daar word ik weer blij van), chocolade boons en cacao flakes.

En via de volgende link (klik hier) heb ik een hele leuke actie voor jullie! Bij aankoop van €10,00 krijg je gratis Olaf Frozen 2 Muesli cadeau!

 

My Muesli Frozen 2 Adventskalender is online verkrijgbaar bij My Muesli van €89,90 voor €74,90