De Drollendraaiende IJseenhoorn van Play-Doh drol maken

Soms denk ik wel eens, hoe komen ze er toch bij! Dat had ik ook toen ik de drollendraaiende IJseenhoorn van Play-Doh zag binnen komen. Noé kon niet wachten om er mee te spelen, dus we hebben hem gelijk uitgeprobeerd. Benieuwd hoe de IJseenhoorn is bevallen en hoe jij er ook eentje kan winnen? Lees dan snel verder.

De Drollendraaiende IJseenhoorn van Play-Doh resultaat

De Drollendraaiende IJseenhoorn van Play-Doh close upPlay-Doh, dat kent toch iedereen?

Wij wel! Sterker nog, ik was vroeger helemaal gek op die échte Play-Doh geur. Voor de ouders (en kinderen) die er nog niet bekend mee zijn. Het is een speelklei welke geschikt is voor kinderen vanaf 2/3 jaar oud. Het leuke is dat je met deze klei allemaal verschillende dingen kunt maken en doordat er super veel verschillende kleuren zijn kun je je fantasie helemaal los laten gaan. Play-Doh bestaat voornamelijk uit een mengsel van water, zout, meel en tarwe. Het is niet giftig, echter niet geschikt voor consumptie.

De Drollendraaiende IJseenhoorn van Play-Doh drukken op de staart

De Drollendraaiende IJseenhoorn accessoires

De Drollendraaiende IJseenhoorn

Dat eenhoorns helemaal hot en happening zijn is ook Play-Doh niet ontgaan. En met de dosis humor dat er in deze drollendraaiende IJseenhoorn zit weet je zeker dat je kindjes een poosje zoet zijn. Naast de eenhoorn zitten er ook diverse accessoires bij. Zoals de ijsbakjes en de malletjes waarmee je verschillende vormen ijsdrolletjes kunt draaien. 

De Drollendraaiende IJseenhoorn van Play-Doh

nep ijsje eten

Noé had al snel in de gaten dat ze de staart op en neer moest bewegen om de scheet geluidjes te laten komen. Ze is nog wat jong om zelf alleen te spelen met het klei dus voor nu help ik haar lekker mee. Samen stoppen we dan de klei in het gaatje en dan mag zij de scheetjes laten. Soms is dat nog wel eens een uitdaging want samen delen vind ze niet heel erg leuk. Het resultaat is dan natuurlijk zo mooi en dat word elke keer gevierd met een luid applaus van Noé. Ja ik kan wel stellen dat de Drollendraaiende IJseenhoorn hier een groot succes is!

win!

GESLOTEN – WIN!

Hoe leuk is dit! Ik mag een mijn lieve volgers blij maken met deze drollendraaiende IJseenhoorn! Misschien is het wel een leuk cadeau voor onder de boom? Of van de goede oude sint?

Wat moet je doen?

  • Volg mij op Instagram en Facebook (mocht je dat nog niet doen)
  • Laat een leuke comment hier of op een van mijn social mediakanalen achter.

Extra kans?

  • Tag dan een vriend of vriendin!
  • Deel de winactie1 (vergeet mij niet te taggen want anders zie ik het niet)

De drollendraaiende IJseenhoorn is onder andere te koop bij Bol.com voor €21,55. Daarbij zitten ook gelijk 3 potjes klei.

Cadeautip! De Drollendraaiende IJseenhoorn van Play-Doh + WIN!