Musthaves voor je zomergarderobe

Eindelijk is de lente van start en is het mooie weer in zicht! Tijd om je kledingkast een opfrisbeurt te geven. Warme truien eruit, zomerkleding erin. Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook nieuwe kleding. De winkels en webshops hebben volop nieuwe voorjaarsmode, waardoor je lekker kunt shoppen. Wij delen in dit blog de musthaves voor je zomergarderobe met je, zodat jij helemaal klaar bent voor het zonnetje.

Jurkjes

Toch wel met stipt op nummer 1 voor ons: jurkjes. Jurkjes heb je in allerlei soorten kleuren, modellen en designs. Zo is er altijd een jurkje wat bij jou past. Hoe heerlijk is het dat je voor je kast staat, een jurkje uitkiest en klaar bent? Zo veel makkelijker dan al die laagjes in de winter! Dit jaar zien we vooral veel maxi- of midi jurken in mooie prints en zachte kleuren. Leuk slippertje of witte sneaker eronder en je bent klaar.

Deze prachtige witte blouse van Protest is ook perfect te dragen als zomer jurk!

Rokjes

Wil je voor de afwisseling wat anders dan een jurkje? Dan zijn rokjes ook een must in je kledingkast! Rokjes zijn er ook in allerlei kleuren en prints, maxi of midi, wat jij leuk vindt. Combineer een rokje met een T-shirt of hemdje, leuke slipper of sneaker en je bent klaar. Zo fijn dat het in de zomer zo gemakkelijk is!

Tip: heb je last van schurende bovenbenen en draag je daarom niet graag een jurkje of rokje? Draag dan een fietsbroekje onder je jurk of rok, deze kun je tegenwoordig overal shoppen. Ook kun je deodorant of een crème op de schurende plek smeren, doordat het dan makkelijker glijdt voorkom je een schurend gevoel.

Tunieken

Draag je liever geen jurkje of rokje met blote benen? Dan passen tunieken beter bij jou. Een tuniek is net wat korter dan een jurkje, waardoor je deze bijvoorbeeld met een langer fietsbroekje of legging kunt combineren. Houdt je van blote benen? Ook dan is een tuniek leuk voor jou, juist omdat hij wat korter valt!

Shorts

Last but not least: shorts. Shorts heb je ook altijd een paar nodig in de zomer. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat of een wandeling gaat maken, ga je niet in een jurkje. Dan zijn korte broeken ideaal! Praktisch, het draagt lekker en met een mooie top erop is je outfit compleet. Je kunt kiezen voor een denim short, maar dit seizoen zien we ook veel losse shorts met zomerse prints. Leuk voor de afwisseling!

Welk kledingstuk is een musthave voor jou?

Musthaves voor je zomergarderobe