Yogamat & Mediatiekussen van SUPERYOGA

Onlangs werd ik door Superyoga benaderd met de vraag of ik meditatie en yoga accessoires wilde uitproberen. Dit kwam goed uit omdat ik een tijd geleden met mindfulness ben begonnen. Goede accessoires zijn erg belangrijk bij het uitvoeren van meditatie en yoga. Het moet vooral comfortabel, praktisch en veilig zijn om te gebruiken. vandaag laat ik jullie de yogamat & mediatiekussen van Superyoga, lees je mee?

Yogamat & Mediatiekussen van SUPERYOGA

Superyoga

Superyoga.nl is een online webshop die helemaal gespecialiseerd is in Yoga en meditatie accessoires. Een gezond en gelukkig leven bereik je door je lichaam en geest in balans te brengen. Voeding, beweging en een positieve mindset zijn de sleutel. Zowel yoga als meditatie kunnen je hierbij helpen.

Ik heb afgelopen jaar yoga gedaan en sinds een paar maanden ben ik begonnen met mindfulness. Ik heb daarvoor gekozen omdat ik heel druk ben in mijn dagelijks leven en ook heel druk in mijn hoofd ben. Ik kan soms echt helemaal opgaan in mijn gedachtes wat niet altijd ten goede komt. Mindfulness is meditatie. En merk dat mijn gedachtes rustiger zijn geworden en ik beter kan schakelen. Ook leer ik steeds meer op te vertrouwen op mijn intuïtie. Het resultaat van yoga en meditatie is voor mij dat ik meer kan hebben en niet snel geprikkeld ben en wat meer rust en balans heb gevonden. Uiteindelijk kan ik daardoor nog meer werkverzetten!

Maar ik doe niet dagelijks mindfulness maar 1 á 2 keer in de twee weken. Ik zit toch soms met tijd en als ik de druk van moeten eraan ga koppelen doe ik het helemaal niet. Dus voel altijd bij mezelf wanneer ik daar behoefte aan heb.

Yogamat & Mediatiekussen van SUPERYOGA

Beauty

Wist je dat zelf grote beauty-merken adviseren om meditatie te doen. En dat komt dat meditatie je tot rust brengt. En hoe je je voelt straal je ook uit. Als ik moe ben en uitgeput ben dan zie je dat mijn gezicht snel gaat tekenen. Op het moment dat ik rust heb en mij goed voel, zie je dat ook gelijk terug. Mijn huid ziet er rustiger uit en krijgt een gezonde uitstraling. Door meditatie word stress verlaagd en het immuunsysteem verhoogd.

Yogamat & Mediatiekussen van SUPERYOGA

Yogamat & Mediatiekussen van SUPERYOGA

Superyoga – Lotus Yogamat Sticky Sand

Ik koos voor een extra dik yogamat in een mooie zandkleur. Neutrale en lichten kleuren geven mijn rust. De mat heeft een afmeting van 183 cm  x 61 cm x 6 mm. Het materiaal van de mat is gemaakt van hoogwaardige PVC en is slijtvast.

Als hij op de grond ligt verschuift hij helemaal niet doordat de mat stroef is. De mat ligt comfortabel zowel voor yoga oefeningen als mediatie. Met yoga heb je genoeg grip, mede door de afwerking van de mat zoals je op beide foto’s hierboven kan zien, je kunt du niet zomaar per ongeluk weg glippen. Bovendien veert deze extra dikke mat met je ledematen mee. Mocht je onverhoopt een harde landing of stoot maken op de grond, dan wordt de druk beter verdeeld. Ook dat kan blessureleed voorkomen.

De mat kan je na gebruik makkelijk even reinig met een wat water en een doek. Ik zou geen agressieve schoonmaakmiddelen ervoor adviseren. Ook kan je eventueel speciale yogamattencleaner kopen om je mat goed schoon te houden.

Lotus Yogamat Sticky extra dik sand is verkrijgbaar bij Superyoga voor €29,95 in div. kleuren

Yogamat & Mediatiekussen van SUPERYOGA

Yogamat & Mediatiekussen van SUPERYOGA

Superyoga – Lotus Mediatiekussen eco naturel

Goed materiaal is belang als het gaat om yoga en meditatie. Dit meditatie kussen is van 100% katoen (zowel binnen als buitenhoes) en compact en voorzien van een handige draaghengsel, je kan hem dus over mee naar toenemen. De vullen van het kussen is gemaakt van 100% natuurzuiver boekweitdopjes en is tevens vervangbaar. De buitenhoes kan je wassen in de wasmachine, dit hoef je alleen te doen als het kussen echt vies is, anders kan hem hem net als de mat gewoon afnemen met een vochtige doek en wat water. Het kussen geeft voldoende stevigheid en je zit precies op die goede hoogte. Het kussen heeft een afmeting van 33 x 15 cm.

Superyoga Lotus Mediatiekussen eco naturel is verkrijgbaar bij Superyoga voor €29,95 in div. kleuren

Yogamat & Mediatiekussen van SUPERYOGA

Ik ben heel blij met deze mooie hulpmiddelen voor mijn yoga en mindfulness. Je ziet en en voelt echt kwaliteit en en als je op de juiste manier met de accessoires omgaat, kan je hier jaren plezier van hebben!

Yogamat & Mediatiekussen van SUPERYOGA