De tijd van het jaar dat nieuwe merken met nieuwe producten, releases en hypes komen, is vaak in het najaar. Mensen trekken van buiten weer naar binnen en ook de feestdagen zorgen ervoor dat merken hun kans grijpen om hun nieuwste inzichten te lanceren. Een leuk moment om je verlanglijstje te vullen. Nu is er tegenwoordig zóveel te koop, dat dit een zeer lang lijstje kan worden. Nieuwsgierig wat de trendwatchers dit najaar graag onder de kerstboom zien verschijnen? Lees snel verder.

Apple’tje voor de dorst

Of je nu een nieuwe telefoon nodig hebt of niet, de nieuwe iPhone 15 lijn is er wel één om in te investeren. Ook wanneer je nog niet helemaal toe bent aan een nieuwe telefoon, is het interessant om eens te kijken of een iPhone 15 Pro Max van Odido voor jou een goede optie is. Deze nieuwste telefoon uit de Apple collectie is echt weer een verbetering ten opzichte van alle vorige uitgaves. Zowel de gadgetfreak die helemaal wild wordt van nieuwe technische snufjes, tot het style icoon die graag een hippe telefoon wil. Voor iedereen zit er een mooie optie tussen. De nieuwe kleuren zijn superstijlvol en ook de vormgeving is heel mooi. En hadden we het al over de sterkere batterij, betere processor en innovatieve camera’s gehad? Juist, een investering dit najaar waar je iedere dag profijt van zult hebben.

De mode

Natuurlijk komt het najaar ook met nieuwe modetrends. Ook deze zijn zo leuk dat het aan te raden is ze zeker te omarmen. We gaan namelijk voor comfortabel, zacht en nude dit najaar. De dekbedjas is zowel voor mannen als vrouwen een musthave en zelfs de comfortabele Uggs zien we voor beide genders terugkomen. Sowieso lijkt het onderscheid in gender steeds verder te vervagen. Een trend die we een tijdje geleden zagen ontstaan, en die nu verder doorgaat. Ook de aandacht voor duurzaamheid ademt door in de modetrends, liever minder dan meer en vintage is echt helemaal hot.

Lekker cosy

En natuurlijk zijn er nog musthaves voor binnenskamers. Want na een heerlijke zomer buiten, is het ook weer heel gezellig om de gordijnen dicht te trekken. Ook binnenskamers zien we een zachte en gezellige stijl waar comfortabel het keyword is. De Japandi stijl lijkt een blijvertje, hierin worden ronde en zachte meubels gecombineerd met nude kleuren. Een heerlijk interieur om je in terug te trekken na een lange dag werken. In de Japandi stijl wordt de opgeruimdheid en de cleane look gecombineerd met toch nog een dosis gezelligheid. Waar de Scandinavische look soms een tikje kil kon overkomen, wordt dit binnen de Japandi stijl ruim gecompenseerd met de stoere en ronde vormen van de Japanse invloeden. Echt eikenhout en een stukje robuust staal mogen hier niet in ontbreken.

Kortom, de musthaves op het verlanglijstje dit najaar verschillen niet meer veel tussen man en vrouw. Van een fijne gadget worden allemaal blij, de mode mag gedeeld worden en in het interieur is ruimte voor iedereen. Dus combineer jullie verlanglijstjes, en dan kunnen ongetwijfeld veel wensen en dromen vervuld worden.