Heb je een dochter of zoon die maar al te graag een geheimpje heeft en dit het liefst ergens kwijt wilt? Dan hebben wij vandaag een te leuke tip voor je. We gaan het namelijk hebben over de VTech Kidisecrets Magic Glow, een dagboek voor kinderen met een geheime toegangscode. Hoe het precies werkt en wat wij ervan vinden lees je zo!

VTech Kidisecrets Magic Glow

De VTech Kidisecrets Magic Glow is een interactief dagboek dat je op slot kunt doen met een geheime toegangscode van vier cijfers. Laat dit dus aan niemand zien, zodat je kind de enige is die erin kan. In het notitieboekje kan je kindje al zijn of haar geheimen opschrijven middels de magische pen. Tijdens het schrijven zie je overigens niks, want de inkt is onzichtbaar. Hoe je het dan kunt lezen? Met het speciale licht! Schijn dit ligt op de pagina en je zult zien dat de letters en woorden oplichten. Superleuk natuurlijk! Het notitieboekje bevat 30 pagina’s om lekker mee vooruit te kunnen.

Naast het opschrijven van geheimpjes kun je nog veel meer met deze VTech Kidisecrets Magic Glow. Je kunt er namelijk muziek mee maken, een geheugenspelletje mee spelen samen met een vriendje of vriendinnetje, luisteren naar wijze woorden en jouw geluksgetal ontdekken. Je kunt zelf een openingsmelodie maken die wordt afgespeeld wanneer jij jouw dagboek opent.

Goed om te weten is dat dit speelgoed lekker stevig en daarmee dus duurzaam is. Je kunt hem met gemak doorgeven aan een broertje, zusje, neefje, nichtje of wie dan ook. Even een nieuw notitieboekje er in en hij is weer zo goed als nieuw! Het volume is regelbaar en alles is Nederlands gesproken. Wel zo handig voor de kleine schrijvers. Het apparaatje heeft een automatische uitschakeling, waardoor je niet al teveel batterij verliest wanneer je kind het vergeet uit te zetten.

Hier is het een hit!

Wij zijn er in ieder geval enthousiast over en kunnen hem iedereen aanraden. Vooral Noé is er echt helemaal gek mee. Wanneer je kindje een bepaalde leeftijd bereikt merk je gewoonweg dat ze soms toe zijn aan dit soort speelgoed. Hiermee hebben ze het gevoel van wat meer privacy en dat moet je ze ook gunnen.

De VTech Kidisecrets Magic Glow is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kan je kindje nog niet schrijven? Ook dan is het leuk speelgoed, want hij of zij kan er natuurlijk ook wat geheims in tekenen. Het te leuke interactieve dagboek is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels als Top1toys en ook online te bestellen bij deze winkel en eventueel via Bol.com. Het kost rond de €30,- en wij vinden het zeker een aanrader!