Een babykamer maak je vaak altijd klaar wanneer je zwanger bent, maar omdat jouw kindje daar best wel een tijdje in ligt is het soms tijd voor wat verandering. Wil je de babykamer wat opvrolijken zonder daar al te veel moeite voor te moeten doen? Met deze 5 tips lukt dat!

1. Muurstickers

Muren verven is vaak net wat teveel werk, want naast dat je er een halve dag mee bezig bent moet het ook nog drogen en moeten de meubeltjes aan de kant. Door alle verflucht kan je kindje hier niet slapen en dus is het beter om niet te verven. Wel kun je de muren op een andere manier leuk aanpakken, bijvoorbeeld door het gebruik van mooie muurstickers. leuke muurstickers babykamer , je ziet ze tegenwoordig heel veel en er zijn dan ook echt veel soorten verkrijgbaar. Van lief en vrolijk tot echt stoer. Met muurstickers kun je voor een groter geheel gaan of bijvoorbeeld een leuk patroon maken over de gehele muur. Het is maar net wat jij wilt!

2. Lampjes

Wist je dat je ook op de babykamer met lampjes echt een verschil kunt maken? Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe leuke lampenkap, maar ga ook eens kijken voor een leuk nachtlampje. Zo zijn er de toffe grote Nijntje lampjes die je van lichtintensiteit kunt wisselen. Deze kunnen perfect dienen als nachtlampje en zien er geweldig uit. Een groot voordeel: het werkt op stroom!

3. Beddengoed

Met beddengoed kun je al veel verandering in een slaapkamer teweegbrengen, ook in de babykamer! Koop eens een nieuw leuk hoeslakentje met printje en een nieuwe deken of slaapzak. Je zult al snel zien dat dit echt veel verschil maakt. Hiermee kun je makkelijk de sfeer in en rondom het bedje bepalen en omdat je het vaak wast kun je er ook lekker veel mee afwisselen.

4. Posters

Posters in lijsten, wij vinden het top! Ook posters zijn er in allerlei thema’s en met een lijst erom maak je het geheel luxe. Hang het op aan de muur of zet het neer op een plankje of op de kast. Combineer een paar leuke posters met elkaar en wissel af met afmetingen. Omdat je dit heel makkelijk kunt verwisselen kun je ook hier regelmatig mee veranderen.


5. Decoratie

Ook in de babykamer kun je gebruik maken van leuke decoratie. Zet het overigens niet te vol, zodat het kamertje wat rustig blijft en een fijn sfeertje blijft uitstralen. Natuurlijk kun je hier en daar een leuk en gezellig knuffeltje neerzetten, een schattig beeldje of iets anders waar jij blij van wordt.

Met deze 5 tips wordt het opvrolijken van jouw babykamer een eitje. Ook is het allemaal lekker budget, want het hoeft echt niet veel te kosten. Succes!

Met deze 5 tips vrolijk jij de babykamer snel op