Word je binnenkort moeder of zoek je nog een leuk cadeautje voor een zwanger vriendinnetje? Of wie weet wil je je eigen moeder wel iets moois cadeau doen. Dan heb ik dé tip voor je! Benieuwd? Lees dan snel verder.

De band tussen moeder en kind is iets onbeschrijfelijks, iets puurs. Vanaf het moment dat je je kindje vast hebt veranderd je hele wereld voor altijd..

Een prachtig sieraad voor een prachtig mens

Sieraden, daar word toch bijna iedere vrouw wel blij van? Ik in ieder geval wel. En wat is er dan mooier dan een persoonlijke ketting met naam. De naam van je kindje, iets wat je zo ontzettend dierbaar is wil je toch altijd bij je dragen? Bij Kaya Sieraden hebben ze enorm veel mogelijkheden om een mooi sieraad zelf samen te stellen. Zo kun je niet alleen kiezen uit het materiaal, maar ook bijvoorbeeld lettertypes. Voor iedereen wat moois!

Speciaal voor de mama’s

Speciaal voor de moeders onder ons heeft Kaya ook een prachtige lijn met “mama sieraden”. Voor iedere trotse moeder een pareltje van een mama ketting. En ook deze zijn bijna allemaal te personaliseren. Zo hebben ze prachtige kettingen waarbij je de ringen kunt graferen met de namen van je kinderen. Of wat dacht je van een mooi minimalistische ketting met kleine discs met de initialen van je kinderen? En mijn persoonlijke favoriet, geboorte stenen met initialen. Zo draag je je kinderen altijd dicht bij je.

Of je nu net mama bent geworden, of al 2 kindjes hebt rondlopen, mama ben en blijf je voor altijd! En dat is iets waar je trots op mag zijn toch? Het moederschap word regelmatig onderschat, maar wij moeders weten maar al te goed wat er allemaal bij komt kijken. Het is een 24/7 job die we met alle liefde uitvoeren, en dat mag ook wel eens bevestigd worden. En wat is dan een mooiere manier dan een mooi sieraad dat je daar aan herinnert?

De leukste cadeau´s voor mama´s to be