In een vorig artikel van mij over  Max Factor hebben jullie kunnen zien hoe ik de ideale Moederdag look heb gecreëerd. Ik ga jullie in  dit artikel laten zien hoe je heel gemakkelijk een egale huid kan creëren en de nadruk legt op een mooie lip make-up. In dit artikel laat ik je zien hoe ik deze make-up look gecreëerd heb.

Hoe creëer je deze look

Om deze Max Factor Flawless lips all day look te creëren nemen we eerst een aantal stappen door.

Stap 1: Om een goede make-up look te creëren is de basis erg belangrijk! Je wilt er voor zorgen dat de huid mooi glad en egaal is. Dit kan je bereiken met de volgende producten:

Concealer: Om vlekjes weg te werken en mijn ogen een wat frissere uitstraling te geven gebruik ik altijd een concealer. Voor deze look heb ik de Max Factor Facefinity all day flawless concealer gebruikt in de tint 030. De speciaal ontwikkelde formule van deze concealer geeft een prachtige dekking zonder zwaar aan te voelen op de huid. Wat er fijn is aan deze concealer is dat het een lang houdend product is wat dus inhoud dat je hem niet elke keer bij hoeft te werken maar het een lange draagtijd heeft.

Foundation: Om mijn gehele huid mooi egaal te krijgen gebruik ik een foundation. Ik heb de Max Factor Facefinity foundation gebruik in de kleur 55 Beige. Je begint met het aanbrengen van de foundation in het midden van het gezicht en werkt dit uit naar de buitenkant. Wil je een lichte dekking zou je de foundation kunnen mengen door je dagcrème. Zo creëer je een natuurlijke look.

Blush: Door dat een foundation alles egaliseert voeg je met een blush juist weer wat meer kleur toe aan de huid. Zo past een beetje een roze blush vaak wel bij iedereen. Dit geeft een heerlijke frisse teint. Ik heb voor deze look de Max Factor creme puff blush gebruikt in de kleur 25 alluring rose.

Stap 2:De oogopslag is voor mij in een make-up look erg belangrijk. Ze zeggen ook wel ‘eyes are the window to your soul’. Een goed accent op de ogen doet vaak wondere voor iemand!

Mascara: Om de ogen te accentueren gebruik je natuurlijk een mascara. Dit is een product wat bij de meeste dames niet ontbreekt in hun dagelijkse make-up routine. Je geeft je ogen net wat meer power met een mascara en het ziet er altijd mooi vrouwelijk uit vind ik. Om mijn wimpers meer volume te geven gebruik ik de welbekende 2000 calorie mascara van Max Factor. Dit geeft mijn wimpers een dikke vette volume boost!

Wenkbrauwen: Ik heb super lichte wenkbrauwen van mijzelf en vind het er dan ook niet uit zien als ik ze niet aanzet met wat make-up. Wenkbrauwen zorgen voor meer expressie in het gezicht en kunnen heel erg veel betekenen in een gezicht voor iemand zijn uitstraling. Een goed paar wenkbrauwen doet wonderen! Ik hebt voor mijn wenkbrauwen de Max Factor brow shaper gebruikt in de kleur 30 deep brown.

Stap 3: Deze blog naam gaf het al aan flawless lips. Ik ga je nu vertellen met welke producten je een prachtige lip look kan maken. Hier voor heb je de volgende producten nodig:

Lipliner: Dit product is echt een musthave in je collectie. Als je namelijk je lippen wat voller wilt laten lijken trek je met de lipliner een mooi strak lijntje net buiten je eigen lip vorm. Een lipliner zorgt er tevens ook voor dat je lipstick niet gaat uitlopen. Echt een musthave bij rode lippenstift. Ik gebruik voor deze look de Max Factor lipliner nummer 12 red ruby.

Lipstick: Een rode lipstick is echt een make-up artikel wat iedereen in zijn stash zou moeten hebben. Perfect voor een klassieke look! Ik hou van rode lipstick en vind deze kleur ook echt geweldig! Een voordeel, je tanden lijken vaak witter als je rode lipstick draagt. De lipstick welke ik heb gebruikt is de Max Factor Lipfinity 120 hot.

Zijn jullie er klaar voor om zelf deze Max Factor flawless lips look te gaan maken? Je bestel heel makkelijk jou producten online bij de Douglas of je shopt ze in je lokale drogisterij.

Wat vinden jullie van mijn Max Factor Flawless Lips All Day look? En zijn jullie ook fan van de make-up van Max Factor? Als jullie mijn Moederdag look willen terug zien kan dat hier.

Max factor | Flawless lips all day look