Lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box

Lookfantastic komt met een nieuwe Limited Edition Beauty Box! Namelijk de Lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box. En ik had de eer om deze box als eerste te ontvangen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Lookfantastic brengt weer een nieuwe Limited Edition Beauty Box op de markt. Onlangs was er nog een box vol goodies van MAC. Deze was ook enorm gewild. En nu komt deze nieuwe Limited Edition in samenwerking met Omorovicza uit. Echte beautylovers kennen dit Hongaarse merk misschien wel. Maar voor ik meer vertel over de inhoud van deze box wil ik het eerst ook nog even over de Lookfantastic beautyboxen hebben.

Lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box van boven

Lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box inhoud close-up

Lookfantastic Beauty Box

Naast de prachtige Limited Editions die Lookfantastic uitbrengt hebben ze ook een maandelijks abonnement. Zelf heb ik hier al een aantal keer een box van mogen ontvangen en ik kan je vertellen dat deze nooit tegenvallen! Lees hier meer over de box van maart of december. De box kost slechts €20 los of wanneer je een 12 maanden abonnement neemt maar €15,50 per box. De inhoud van deze boxen zijn altijd vele malen hoger en bestaan altijd uit merken die je eigenlijk vrijwel nooit of nauwelijks tegenkomt bij de andere beauty boxen. Een echte aanrader dus!

Omorovicza

Dat je het huidverzorgingsmerk Omorovicza misschien nog niet kent is niet zo gek. In Nederland is het namelijk nog niet een heel erg bekend merk. Omorovicza komt uit Hongarije. De oprichters Stephen en Margaret de Heinrich de Omorovicza begonnen hun reis in de thermale baden van Boedapest, waar Stephen’s familie de beroemde spa Rácz in de 19e eeuw bouwde. Deze baden stonden bekend om hun geneeskrachtige wateren. Het echtpaar besloot dan ook dit water te gaan gebruiken voor hun huidverzorgingsproducten en dit bracht hun het succes van Omorovicza.

Omorovicza Daily Vitamin C Serum

Omorovicza Daily Vitamin C Serum (5ml)

Het kleinste, maar ook meest opvallend gekleurde item uit de box is de Daily Vitamin C serum. Deze bevat 5 ml serum. Volgens Lookfantastic zou deze serum je huid beschermen tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Ook stimuleert het de collageen aanmaak. Klinkt goed toch? De substantie is melkachtig en erg fijn in gebruik. Ik heb hem gelijk weggelegd voor de vakantie.

Omorovicza Magic Moisture Mist

Omorovicza Magic Moisture Mist (50ml)

De Magic Moisture Mist is een van de fullsize producten uit de box. De naam zegt het al, het is een voedende mist die bestaat uit antioxidanten en voedende essentiële oliën. De geur van de mist is heerlijk fris en op een warme dag weet ik zeker dat deze heerlijk verfrissend zal zijn. Maar eerlijk is eerlijk, voor €75,95 zou ik hem zelf niet zo snel aanschaffen.

Omorovicza Midnight Radiance Mask

Omorovicza Midnight Radiance Mask (15ml)

Van dit nacht masker ontving ik een sample size van 15ml. Normaliter is de verpakking 50ml en kost hij €93,45. Een behoorlijk prijzig maskertje dus. Het masker is een gel achtige substantie en trekt daardoor heel fijn in. Wat ik wel heel grappig vind is dat het masker naar een echte typische mannengeur ruikt. Heel erg verfrissend en zacht. Ja, ik word hier wel echt heel blij van hoor!

Omorovicza Rejuvenating Night Cream

Omorovicza Rejuvenating Night Cream (15ml)

Ook de nacht creme is een sample van 15ml. Neem niet weg dat deze ontiegelijk duur is. De fullsize nachtcreme kost namelijk €145,45 voor 50ml. Omdat ik niet iedere nacht een nacht masker op doe en soms ook gewoon echt even wat extra hydratatie nodig heb gebruik ik af en toe deze nacht creme. Deze is heel voedend en rijk van textuur. Je hebt dan ook echt maar een heel klein puntje nodig voor je hele gezicht.

Omorovicza Thermal Cleansing Balm

Omorovicza Thermal Cleansing Balm (50ml)

De cleansing balm ter waarde van €65,45 is een prachtige fullsize uit deze box. Met de balm kun je heel makkelijk je (waterproof) make-up verwijderen en direct je huid reinigen. De balm is gemaakt van onder andere Hongaarse modder (welke rijk is aan magnesium) en zoete amandelolie (voor het vocht en de verzorgende eigenschappen). Ik ben echt ontzettend enthousiast over de clearing balm! Hij is heel erg fijn in gebruik.

Omorovicza Reviving Eye Cream

Omorovicza Reviving Eye Cream (15ml)

Als klapper op de vuurpijl zit er ook een fullsize Reviving Eye Cream in de box. Deze alleen al kost €105,45. Dat is bijna net zo duur als de box in zijn geheel! Omorovicza Reviving Eye Cream is gemengd met natuurlijke ingrediënten afgeleid van arnica om het voorkomen van veroudering rond de ogen te verminderen. Daarnaast zou deze Eye Cream ook wallen, donkere kringen en rimpeltjes verminderen.

Lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box closeup

Lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box samples

Lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box inhoud

De box is echt ontzettend mooi gevuld met de luxe huidverzorgingsproducten van Omorovicza. So far ben ik echt ontzettend enthousiast over de Thermal Cleansing Balm en de Midnight Radiance Mask. De andere producten ga ik ook zeker nog vaker gebruiken. De Lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box is zeker niet goedkoop want hij kost maar liefst €110. Maar de waarde van de box is het dubbel en dwars waard. Wanneer je lid bent van de Lookfantastic Beautybox krijg je met de code OMOROBB €20 korting op de Limited Edition box. Vanaf 17 mei kun je de box via de pre-order bestellen. Op 21 mei gaat hij live en kun je hem direct bestellen.

Ik ben echt ontzettend blij met de Lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box en kan dan ook niet wachten tot de volgende Limited Edition box van Lookfantastic! Ben jij al bekend met de boxen van Lookfantastic?

Lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box 2019