Het is echt al weer een hele poos geleden dat ik voor het laatst een Lookfantastic Beauty Box heb uboxed voor jullie. En trust me het was het wachten waard! Vandaag laat ik jullie de laatste editie zien, namelijk de Lookfantastic Beauty Box van December! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Over Lookfantastic

Lookfantastic.nl is een webshop met de mooiste beauty producten. Zo hebben ze mooie luxe merken voor huid, haar en make-up. Denk hierbij aan merken als YSL, Urban Decay, Dermalogica, Clinique maar ook bijvoorbeeld Illamasqua. Bijna alle premium merken vind je er wel. Maar naast dit mooie assortiment hebben ze ook een maandelijkse beauty box. Soms met een speciaal thema als de MAC box die onlangs is verschenen. Maar ook bijvoorbeeld deze December editie. Je kunt de box zowel los als in abonnementsvorm bestellen. Wanneer je een losse box besteld betaal je 20 euro, sluit je gelijk een abonnement af voor een jaar dan betaal je slechts 15,50 per maand.

The Christmas edition

Dat zegt al genoeg toch? De Decemberbox heeft als thema kerst! Nou is het natuurlijk al een prachtig kerstcadeautje an zich, maar dat is ook niet gek met zo’n mooie rood met gouden verpakking. Het mist enkel nog een strik van lint en het was helemaal klaar voor onder de boom!

Deep Sleep Pillow Spray van ThisWorks 

De feestdagen kunnen behoorlijk veel van je vragen. Vaak lig ik dan nog ’s nachts in bed na te genieten van wat er allemaal die avond is gebeurt. Met deze pillow spray zou je heerlijk in slaap vallen. De geuren van lavendel en kamille ruik je niet heel erg sterk, maar dat is ook alleen maar goed! Hou er wel rekening mee dat deze spray dus niet voor je spokende kinderen is, adults only!!

Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum van Dr. Botanicals

Dr. Botanicals is voor mij een heel nieuw merk. Van het merk zit er een oog serum in, perfectum de wallen weg te werken en weer een frisse start te maken na een late avond! Nog een leuk weetje, het product is vegan, cruelty free en ook nog een 100% natuurlijk!

Hydra Veil Primer van Illamasqua 

Wauw, hier ben ik wel echt heel blij mee! Illamasqua is dit het minste merkje! Deze primer is perfect hydrateren en zou je porien minder zichtbaar maken. Ik had echter wel een ander soort substantie verwacht, maar toen ik het potje openmaakte leek het wel een soort gel. Ik ben benieuwd!

Scalp Detox van Grow Gorgeous

Ik weet nog niet helemaal wat ik hier van moet vinden. Als ik het boekje goed begrijp zou dit een soort detox moeten zijn voor je hoofdhuid. Het zou je hoofdhuid schoon moeten houden en beschermen tegen alle heftige bestanddelen die in de meeste shampoo’s zitten.

Brow Pencil van Karl Lagerfeld + ModelCo 

ModelCo is een merk wat ik al wat langer gebruik en ook ken. Ik heb hier eigenlijk nooit iets op aan te merken. Onlangs zijn ze een samenwerking met Karl Lagerfeld aan gegaan. En uit deze collectie heb ik een mooi wenkbrauwpotlood in de kleur medium dark. Binnenkort maar eens goed uitproberen dus!

Limited Edition Look Fantastic Beauty Sponge

Nou hier ben ik ook wel erg blij mee! Je kan nooit genoeg beauty blenders hebben. Deze Limited Edition is prachtig voor de feestdagen verpakt. Een mooie gouden box met een kerst rode spons! Heel erg fijn.

Wat er overigens ook in elke box zit is een Elle magazine. Wel in het engels, maar persoonlijk vind ik dat nooit erg. Zo lees je toch weer eens wat anders!

Ik snap niet dat ik geen abbo meer heb, want wat is het toch een geweldige box! De Lookfantastic Beauty Box van December heeft mij enorm positief verrast. Een hoop prachtige producten en dat voor een prijs vanaf 15,50 per maand. Het zijn (bijna) allemaal nieuwe merken voor mij, en in iedergeval merken die je over het algemeen niet in de meeste Beauty boxen tegen komt! Zoek je dus nog een leuke box voor jezelf of om cadeau te geven? Neem dan snel een kijkje op de site van Lookfantastic!