Kruidvat Originals Rozenwater & Huidolie

Laatst liet ik jullie al de Kruidvat Originals Dag & Nachtcrème zien in een review. Ik ben erg tevreden over de Original lijn en ik heb daar sinds kort de Kruidvat Originals Rozenwater & Huidolie aan toegevoegd. Hoe het werkt voor de huid en wat mijn ervaring is, lees je vandaag!

Kruidvat Originals Rozenwater & Huidolie

Over Kruidvat Originals Rozenwater & Huidolie

Original is een speciale lijn van Kruidvat die vooral kenmerkend is voor zijn uitstraling. Alle verpakkingen doen mij denken aan apotheekverpakkingen van vroeger. De lijn is geschikt voor elke huidtype en bevat een bom van voedende ingrediënten en ze zijn ook nog een budget!

Kruidvat Originals Rozenwater & Huidolie

Kruidvat Originals Rozenwater

Rozenwater kan op verschillende manieren gebruikt worden. Rozenwater is een hydrolaat gemaakt uit rozen en wordt daarom ook wel rooshydrolaat genoemd. De kracht van de Kruidvat Originals Rozenwater is dat het de huid beter hydrateert, kalmeert en verzorgt dan welke toner dan ook.

Ik gebruik het product na het reinigen van mijn gezicht. Ik doen een kleine hoeveelheid aan op een wattenschijfje en haal vervolgens de restjes make-up weg en gaat onzuiverheden tegen. De geur van rozen ruik je erg goed terug, het is mij alleen iets te bloemige al went het wel in de loop van der tijd. Na gebruik voelt mij huid schoon en zacht aan en irriteert zelfs de gevoelige huid niet.

Kruidvat Originals Rozenwater is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,29

Kruidvat Originals Rozenwater & Huidolie

Kruidvat Originals Evening primrose Huidolie

Huidolie werken nog hydraterende dan een serum. Ik vind een huidolie voor het gezicht erg fijn te gebruiken in de avond. Olie is en blijft toch vettig dus voor overdag gebruik ik hem niet. De olie kan je doseren door middel van een pipetje, ik gebrui 3 á’5 druppels per keer. De olie breng ik aan op een gereinigde huid. Het voelt zacht en fijn aan. Mijn huid voelt gelijk zacht en soepel.

Kruidvat Originals Evening primrose Huidolie is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,29

Kruidvat Originals Rozenwater & Huidolie

De verzorgingsproducten van Kruidvat Originals zijn erg fijn in gebruik en betaalbaar! Zelf met een gevoelige huid kan je deze lijn goed gebruiken. De producten verzachten en hydrateren mijn huid voldoende. Vooral de huidolie vind ik erg prettig.