Lipgloss lifehacks-2

Wie dacht dat lipgloss alleen voor je lippen is, heeft het mis. Je kunt van alles doen met je lipgloss. In sommige gevallen kan je het beste een lipgloss van Vaseline of Labello gebruiken, maar ook je glitter gloss kan een nieuw leven krijgen met deze lifehacks!

Houd je wenkbrauwen onder controle

Herken je dat, dat je wenkbrauwhaartjes alle kanten op staan? Met een klein beetje lipgloss breng je je wenkbrauwhaartjes terug in model en blijven ze de hele dag goed zitten. Je hebt geen speciale wenkbrauwgel nodig, een lipgloss werkt uitstekend.

Een rits die vastzit

Een rits die vastzit of niet soepel open/dicht gaat, kan zo frustrerend zijn! Maar: met een beetje lipgloss op de rits, wordt de rits weer soepel en werkt hij binnen no time weer perfect.

Droge haarpunten

Dat moment wanneer je eigenlijk naar de kapper moet, maar je nog geen tijd hebt. Om snel van droge haarpunten af te maken, kun je wat lipgloss in de punten smeren. Ze zien er dan meteen een stuk verzorgder uit! Perfect voor een snelle touch-up van je kapsel.

Droge plekjes op de huid

Lipgloss is ook perfect voor droge huidplekken zoals je ellebogen, hakken of andere plekjes. Door wat lipgloss op het plekje te smeren, is deze snel weer soepel en zacht. En daar heb je weer een Lipgloss Lifehacks!

Babyhaartjes wegwerken

Ken je ze? De vervelende babyhaartjes aan je haargrens. Zeker wanneer je je haren op een staart of knot hebt, kunnen de babyhaartjes alle kanten op staan. Met een klein beetje lipgloss kun je de haartjes wat naar achter strijken, waardoor ze minder opvallen.

Gebruik een lipgloss als highlighter

Heb je nog een mooie lipgloss liggen met een glansje of glitter erin? Dan kun je deze ook handig gebruiken als highlighter. Breng een beetje aan op je wang of onder je wenkbrauw, smeer goed uit en je hebt een subtiel glansje.

Waarvoor gebruik jij een lipgloss allemaal? Ken jij nog wat leuke lipgloss lifehacks? Laat ze dan even achter in de comments!

Lipgloss lifehacks