Kruidvat Originals vitamine C

Een heel fijn budgetmerk voor huidverzorging vind ik de Kruidvat Originals-lijnen, en sinds kort hebben ze de lijn uitgebreid. Namelijk met de Kruidvat Originals vitamine C lijn. Deze geeft je huid een energie boost en laat de huid weer stralen! Ik heb de afgelopen weken het uitgebreid getest en vandaag vertel ik jullie graag meer hierover. Lees je mee?

Kruidvat Originals vitamine C

Kruidvat Originals vitamine C

Over Kruidvat Originals vitamine C

Kruidvat Originals biedt sinds 1975 fijne verzorgingsproducten voor de huid, gebaseerd op herkenbare ingrediënten.

Kruidvat Originals is een bom vol met vitamine Cm wat bekend staat om zijn antioxidante werking. In de lijn zitten roze pompelmoes verwerkt en daaruit word de Vitamine C gehaald.  Vitamine C ondersteund bij celvernieuwing en geeft je huid een zichtbare boost met als resultaat een gezonde stralende huid.

Kruidvat Originals vitamine C

Kruidvat Originals vitamine C

Kruidvat Originals vitamine C Dagcrème

Wat mij bij het openen van de crème gelijk op viel was de luchtige structuur. En zit in een best grote pot met een inhoud van 100ml. Persoonlijk vind ik de verpakking van deze lijn ook erg mooi, doet mij denken aan apotheker potjes. De dagcrème is geschikt voor elke huidtype en zelf voor de gevoelige huid zoals ik die zelf heb.

Door de fijne luchtige structuur word de crème snel opgenomen door de huid. Dat vind ik erg fijn omdat ik daarna altijd gelijk mijn make-up moet aanbrengen. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan.

Kruidvat Originals vitamine C Dagcrème is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,29

Kruidvat originals 2

Kruidvat Originals vitamine C

Kruidvat Originals vitamine C Nachtcrème

De nachtcrème is een stuk voller en romiger dan de dagcrème. De huid hersteld zich altijd in de nacht en daardoor is het fijn om daar een goede volle nachtcrème bij te gebruiken om de huid te helpen. Ook deze zit weer in een grote pot met een inhoud van 100ml. Ik breng elke avond op een goed gereinigde huid de nachtcrème aan en neem hierbij ook mijn hals mee. Ook hierbij ervaar dat mijn huid gehydrateerd en zacht word.

Kruidvat Originals vitamine C Nachtcrème is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,29

Kruidvat Originals vitamine C

Als je huid niet te veel nodig heeft dan is dit een hele fijne en zachte lijn die voor iedere huidtype te gebruiken is. Persoonlijk heeft mijn huid meer nodig dan alleen Vitamine C. Dus voor even tussendoor goed te doen maar op langer termijn met mijn 35 plus huid moet ik toch meer richting de anti-aging.

Kruidvat Originals 1