De leukste zwembaden in Nederland! thumbnail

Het is nu (nog) geen mooi weer buiten, maar ondanks dat kun je alsnog lekker gaan zwemmen met je kids! Door heel Nederland vind je de mooiste zwembaden, welke ik in dit blog graag aan je laat zien. Daarnaast geef ik je ook een fijne tip voor een zwembad aan huis, lees je mee?

Bereid je vast voor op warm weer!

Het is nu nog koud, maar de zomer is er over een paar maanden! Om je voor te bereiden kun je bijvoorbeeld nu vast een zwembad kopen. Dan kom je straks tijdens de hitte niet voor lege schappen in de winkel te staan. Kies bijvoorbeeld voor een Intex zwembad, deze zijn van een goede kwaliteit en zijn er in veel verschillende formaten. Zodra het dan warm wordt buiten, sta jij al klaar met je zwembad. Daar zullen jij en je kids blij mee zijn!

Zwembaden van CenterParcs

Wil je nu lekker gaan zwemmen? Kijk dan eens naar de zwembaden van CenterParcs. Naast logeren op CenterParcs, kun je er ook een dagje gaan zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. Glijbanen, golfbad, wildwaterbanen: bij CenterParcs vind je alles. En het fijne: er is er altijd wel een in de buurt.

De favoriete CenterParcs zwembaden van Nederland zijn:

– De Eemhof – Zeewolde
– Het Heijderbos – Heijen
– De Huttenheugte – Dalen

Subtropische zwembaden door heel Nederland

Naast CenterParcs, zijn er natuurlijk nog veel meer zwembaden die leuk zijn om te bezoeken. Dit zijn onze favorieten:

– Sportiom – ’s-Hertogenbosch
– Tikibad – Wassenaar (leuk om te combineren met een dagje Duinrell!)
– De Scheg – Deventer
– Preston Palace – Almelo
– Mosaqua – Gulpen

Tip van ons: kies een zwembad wat iets verder weg ligt en maak er een dagje uit van! Zwemmen, een stad bezoeken en ergens wat eten. Dat voelt als vakantie in eigen land!

Welk subtropisch zwembad is jouw favoriet?

De leukste zwembaden in Nederland!