Kleren maken de man

Kleding, ik kan er niet uitgepraat over raken. En nee, niet alleen over mijn garderobe. Maar ook echt die van mijn vriend. Kleren maken de man!

Kleding als communicatiemiddel

Je zou het misschien niet zeggen, maar je kleding is onbewust ook een communicatiemiddel. En nee, ik bedoel niet dat er in je mouw een microfoontje zit om mee te kletsen. Alles wat je aantrekt straalt een boodschap uit. Zo kan je outfit al direct een statement maken. Of juist een heel verkeerd beeld schetsen.

Wat wil je uitstralen?

Wat wil je uitstralen?

Dat is een vraag die je jezelf eigenlijk iedere ochtend zou moeten vragen. Wat wil je die dag bereiken en wat wil je uitstralen? Dat jij in control bent? Kijk dan naar een Powersuit, daarmee kun je bijna niet de mist in gaan. Wil je juist zakelijk, maar toch toegankelijk zijn? Misschien is dan juist een overhemd of polo wat voor jou. Kijk naar wat jij wilt overbrengen aan je gesprekspartner en pas daar je outfit op aan.

Lees tip: In de broek of over de broek?

Draag wat bij je past

Klinkt misschien een beetje gek. Maar ik heb vaak genoeg zelf voor de spiegel gestaan in een jurk waarvan ik eigenlijk zelf niet zeker was, maar wel werd verwacht door mijn omgeving. Doordat ik mij niet lekker in mijn vel voelde straalde ik dat ook uit. Wanneer je je goed voelt in een overhemd, draag dan een overhemd. Voel je je beter in een broek dan een rok? Draag dan vooral gewoon een broek! Mensen zien direct of je je op je gemak voelt. Kortom, kleren maken de man.

Vaderdag tip!

Wil jij nou je vader, vriend of man verassen met iets leuks? Neem dan eens een kijkje bij Heerenzaak.nl. Een mooie polo, een strak overhemd (voor nu hij weer naar het kantoor mag) of misschien wel een mooie chino? Voor Herenkleding Online zijn zij de specialist in Nederland en België.

Wat wil jij uitstralen met je outfit van vandaag?

Kleren maken de man + de Ultieme Vaderdag Tip!