Kruidvat Solait Sunspray & After Sunspray

Wat hebben we al een prachtige, zonnige lente gehad en de zomer beloofd niet heel anders gelukkig. Dat betekend goed smeren en je beschermen tegen de zon. Ik gebruik hiervoor sinds kort Kruidvat Solait Sunspray SPF 20 & After Sunspray, die beide hele fijn glitters bevatte. Benieuwd naar mijn ervaring, lees dan gauw verder!

Kruidvat Solait Sunspray & After Sunspray

Kruidvat Solait Sunspray SPF 20 & After Sunspray Shimmering

Juist nu de zon zich zo vaak laat zien is het belangrijk om je goed te beschermen tegen de schadelijke invloeden hiervan. Kruidvat Sunspray bied hiervoor de gemiddelde bescherming en de aftersun zorgt dat je huid extra gevoed word na het zonnen. Beide bevatte een hele fijn shimmer wat een mooie glow geeft. Ben je opzoek naar een fijne budget zonbescherming, dan is dit misschien iets voor jou!

Kruidvat Solait Sunspray & After Sunspray

Kruidvat Solait Sunspray SPF 20 Shimmering

Kruidvat Solait Sunspray SPF 20 biedt je gemiddelde bescherming tegen een niet zongebruinde huid. De spray bevat een combinatie van uv-filters die een directe bescherming geven. Deze zonnebrandspray is verrijkt met vitamine E en houd de huid zacht en soepel.

Kruidvat Solait Sunspray & After Sunspray

Ik vind het zelf erg prettig als zonnebrandproducten in een sprayvorm zijn. Zo kan je het makkelijk aanbrengen en doseren. Ik was eerst bang dat de shimmers te heftig zouden zijn en dat is het laatste wat ik wil. Bij het sprayen op de huid zie je de shimmers goed maar zodra je het in masseert zie je het nauwelijks nog. Je krijgt er wel een hele mooie glow van! De Kruidvat Solait Sunspray SPF 20 Shimmering heeft een hele lichte zomerse geur die snel vervaagd. Voor een goede bescherming zeker met zo’n lage factor (mijn mening) is het belangrijk om regelmatig te blijven smeren de gedurende dag.

Kruidvat Solait Sunspray SPF 20 Shimmering is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €5,99

Kruidvat Solait Sunspray & After Sunspray

Kruidvat Solait After Sunspray Shimmering

Na een dag volop in de zon te hebben gezetten, kan de zon nog lang daarna zijn werking doen. Om je huid te helpen te ondersteunen en een boost te geven is het raadzaam om gebruik te maken van een aftersun.

Kruidvat Solait Sunspray & After Sunspray

Ook de Kruidvat Solait After Sunspray Shimmering bevat glitters, ik raad aan om voor gebruik wel even goed te schudden. De shimmers zijn naar mijn idee wel iets zichtbaarder dan bij de zonnebrand. De aftersun bevat Vitamine E, sheaboter, komkommerextract en bisabolol. Het kalmeert direct de huid en maakt het weer zacht en soepel.

Kruidvat Solait After Sunspray Shimmering is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €5,99

Kruidvat Solait Sunspray & After Sunspray

Als je opzoek bent naar een goed budget alternatief voor zonbescherming dan kan ik deze twee producten zeker aanraden. Ik vind zelf alleen factor 20 net iets te laag. Beide maken de huid zacht en geeft een gehydrateerd gevoel.