Noé mag van ons regelmatig eventjes TV kijken. En dat vind ze maar al te leuk. Natuurlijk doen we dit wel met een tijdslimiet want wat is er nou leuker dan lekker buiten spelen. Maar soms, wegens het weer of omdat we gewoon even willen relaxen is het toch wel heel fijn om wat leuke kinderprogramma’s aan te zetten op tv. In dit artikel deel ik onze favoriete kinderprogramma’s voor je peuter.

Butterbean’s cafe

Butterbean’s cafe is een Nick Jr. serie en perfect voor peuters! Butterbean en haar feeënvrienden serveren magische hapjes en laten zien dat je met teamwerk alles kan. Het is te zien op Nick Jr, maar ook op YouTube kun je vaak afleveringen vinden.

butterbeans-cafe

Peppa Pig

Inmiddels kan ik alle afleveringen van Peppa Pig wel dromen. Noé is er helemaal gek op. Peppa is een biggetje die van alles meemaakt met haar kleine broertje George en papa en mama pig. De serie is te kijken op Nick Jr, Netflix en Videoland.

Peppa Pig

Paw Patrol

PAW Patrol is een avontuurlijke kinderserie die gaat over een reddingsteam bestaande uit acht heldhaftige puppy’s. Samen redden ze de mensen in hun dorp en beleven ze spannende avonturen. Paw Patrol is op Nick Jr. en Netflix te bekijken.

Paw Patrol

Toet Toet Cory Carson

Onlangs zijn de avonturen van Toet Toet Cory Carson te zien op Netflix. Wellicht ken je de Toet Toet auto’s van VTech wel. De leuke avonturen die Cory meemaakt zijn echt perfect voor peuters. Het is leerzaam, en als je Toet Toet auto’s in huis hebt zul je zien dat je kleintje er ook veel meer mee gaat spelen en zelf zijn of haar avonturen gaat verzinnen.

Toet Toet Cory Carson

Blue’s Clues

Een van Nick Jr’s nieuwste aanwinsten is Blue’s Clues. Dit programma gaat over het blauwe hondje Blue en zijn vriendje Josh. Samen gaan ze op zoek naar aanwijzingen om er zo achter te komen wat Blue het hondje wilt. Zo gaat je peuter samen met Josh uitzoeken wat Blue wilt doen of hebben.

Blue's CluesDit zijn een aantal van Noé haar favoriete kinderprogramma’s. Welke kinderprogramma’s voor je peuter zet jij op? Laat ze achter in de comments!