Earparty Isabel Bernard 2

Een earparty is tegenwoordig helemaal hot. Maar wat is dat eigenlijk? En hoe kies je de leukste oorbellen bij elkaar uit? Ik laat je mijn mini earparty zien en vertel je er gelijk meer over!

Wanneer je allemaal verschillende oorbellen combineert word dit ook wel een earparty genoemd. Je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld allemaal kleine knopjes te dragen, of juist af te wisselen met ringetjes en hangers van Isabel Bernard. Het is net wat jij leuk vind. Je kan er dan ook bijna niet de mist mee in gaan. Dus wat houd je tegen!

Hoe maak je de perfecte earparty?

Zoals ik al zei kan je er bijna niet mee de mist in gaan. Wat ik zelf wel mooier vind is als je van buiten naar binnen gaat qua grote. Dus je begint bijvoorbeeld met een klein knopje en hangt er daarna een groter oorbelletje in. Ook is het naar mijn idee mooier wanneer je maar met 1 materiaal werkt. Dus als je voor goud gaat, alleen goud dragen. Het mengen van goud met zilver kan, maar het is persoonlijk niet mijn smaak.

Iets wat je ook steeds vaker ziet is het combineren met een statement oorbel. Dan hoef je niet eens in beide oren een statement piece te dragen, maar bijvoorbeeld aan 1 kant. Je maakt het verder af door er juist kleinere knopjes en ringetjes om heen te dragen. Voor een speciaal feestje of uitje kan dit nét even je outfit opfleuren!

pin 1 Earparty met Isabel Bernard!

Moet je voor een earparty meer dan 2 gaatjes hebben?

Nee, ik vind van niet. Zelf heb ik in 1 oor 3 gaatjes en in de ander 2. En voor mij is dit voldoende. Maar wanneer je echt wilt uitpakken zijn meerdere gaatjes wel nodig natuurlijk. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zo kan het heel erg mooi zijn als je ook een helix of tragus piercing hebt. Maar ik ben als de dood voor naalden dus voor mij komt er niet meer bij haha.

Earparty Isabel Bernard

Isabel Bernard

Een van mijn favoriete merken als het gaat om “kleine” oorbellen is toch wel Isabel Bernard. Ze hebben naast de mooie glimmende knopjes ook hele leuke ringetjes met bedeltjes. En al hun damessieraden zijn gemaakt van 14 karaat goud, wit goud en rosé goud. De oorbellen die ik draag zijn als set samen met de sieraden opberg doos te koop voor € 135,95.

Combineer jij ook wel eens verschillende oorbellen met elkaar?

pin Earparty met Isabel Bernard!