Hier mag je mij wel voor wakker maken!

Iedereen heeft ze wel. Die favoriete snacks of gerechten waar je wel wakker voor gemaakt mag worden. Benieuwd naar waar je mij wel wakker voor mag maken? Lees dan snel verder.

Sushi en Sushi Bowls!

Als ik ergens gek op ben is het wel sushi. Voor deze maaltijd zeg ik alles af en laat ik per direct alles voor uit mijn handen vallen. Mijn favoriete sushi is van zalm. En je raad het dan wel, de sushi bowl ook. Het liefst maak ik deze zelf. Hiervoor gebruik ik dan warm gerookte zalm en verschillende groentes. Mijn favoriet heeft onder andere soya bonen, mais, komkommer, avocado en warm gerookte zalm. Echt heerlijk!

Sushibowl Hier mag je mij wel voor wakker maken!

Pannenkoeken

Misschien een beetje een gek contrast met sushi. Maar ook voor een lekkere kaas pannenkoek mag je mij wakker maken! Graag zelfs. Een van mijn favoriete pannenkoeken maak ik vaak zelf. Deze heeft onder andere brie en zalm als topping. Maar ook voor een stroop pannenkoek vind ik heerlijk. Deze maak ik dan ook regelmatig voor Noé. Daar gebruik ik dit pannenkoek recept voor. Omdat Noé een koemelk allergie heeft maak ik ze zelf altijd met een soya melk. Ook de bananen pannenkoeken zijn hier in huis een succes! Hartstikke lekker en gezond ook!

lekkere warme Banana Pancakes! close up

Snoepen!

Tijdens mijn zwangerschappen is het regelmatig gebeurt dat ik ’s nachts wakker werd. Als ik dan naar beneden ging kon ik het vaak niet laten om toch even in de snoep pot te kijken. Hier pikte ik dan toch even snel een dropje of apenkop uit. Maar eerlijk is eerlijk, voor een lekker stuk chocolade draai ik mijn hand ook niet om. Maar om nou te zeggen dat het slim is om ’s nachts te gaan zitten snoepen.. Nee dat is het misschien niet helemaal haha.

Naast food mag je me ook wakker maken voor..

Een leuk reisje naar de zon! Dat is nou iets waar ik écht zin in heb. Gelukkig duurt het niet heel lang en staat onze volgende reis als gezin van 4 gepland voor juni! Ik kan echt niet wachten om lekker de auto in te stappen en naar Spanje te gaan. Dit jaar gaan we ook samen met Eurocamp weer op reis. Hoe, wat en waar ga ik jullie binnenkort nog wel vertellen! Het beloofd in ieder geval weer heel erg leuk te worden!

En natuurlijk voor de kids!

Verder mag je mij ook altijd wakker maken als het gaat om de kids. Zelfs als ze straks 16 of 40 zijn mogen ze me altijd wakker maken. Ik haal ze liever zelf op na een avondje stappen, dan dat ze bij een vreemde in de auto stappen of er iets anders geks gebeurt. Zo hebben mijn ouders dit vroeger ook altijd voor ons gedaan. En nog steeds ben ik ze daar erg dankbaar voor. Begrijp me niet verkeerd, ik slaap veel liever de nacht lekker goed door. Maar als het om mijn kroost gaat mag je mij voor elk wissewasje wakker maken.

Waar mogen we jou ’s nachts wakker voor maken?

Hier mag je mij wel voor wakker maken!-2