BABY born City Scooter 1

Noé is zich al helemaal aan het instellen op een baby in de familie. Ze vind het ontzettend leuk om haar kleine neefje te mogen vast houden, en ook haar BABY Born maakt overuren. Het was dan ook niet gek dat ze enorm blij was toen we de BABY born City Scooter binnen kregen.

Als je mij vroeger had verteld dat er ooit een bestuurbare scooter zou komen voor de BABY Born had ik je waarschijnlijk heel hard uitgelachen. Bestuurbare dingen, dat is toch alleen voor jongens? Nee zeker niet hoor! De scooter is zo gemaakt dat de pop er goed op blijft zitten en zelfs bij bochten op de scooter blijft zitten. Êcht super fijn, want je kunt je wel voorstellen dat niet alleen Noé wilt racen met de scooter, maar ook papa ligt stiekem op de loer.

BABY born City Scooter stuur

BABY born City Scooter front

BABY born City Scooter close up

Helemaal compleet!

Van haar tante kreeg Noé op haar verjaardag het bijpassende BABY Born City Deluxe Scooter Outfitje. Echt te stoer, want dan zit de baby met een hip roze leren jasje en sneakers op haar snelle scooter. 

BABY born City Scooter outfit

Nu had ik eigenlijk verwacht dat Noé het besturen van de scooter niet zou begrijpen. Maar had ik dat even mis zeg. Ze rijd zonder enige moeite van de keuken terug naar de woonkamer en rent er vol trots achterna. En geloof mij, er is niets leukers dan dat om te zien!

BABY born City Scooter met afstandbediening

’S avonds gaat BABY Born ook mee naar bed. Naast haar grote bed staat een klein bedje voor de baby. Die word dan nog even netjes toegedekt en krijgt een kusje voor het slapen. En ’s morgens? Dan hoor ik haar om 8 uur vaak al even kletsen met BABY Born. Waar ze het over heeft, geen idee. Maar het is zo aandoenlijk om te zien dat ze al zo veel bezig is met de baby. Ik kan dan ook niet wachten tot haar kleine broertje er is.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De BABY born Scooter en het BABY Born Outfitje zijn beide te koop bij Bol.com.

BABY born City Scooter – 44,99 
BABY born City Deluxe Scooter Outfit – 21,16
BABY born City Scooter Helm – 12,99

BABY born City Scooter – afstandbestuurbaar en ook nog eens roze!