3 x tips voor een last minute Valentijnsdate

Oops! Door alle drukte en hectiek is het shoppen voor hét perfecte valentijnscadeau er helemaal bij ingeschoten. Geen probleem. Met deze 3 tips verras jij je valentijn met de leukste last minute valentijnsdate.

Zeg het met een bloemetje

Een bos rode (of mijn favoriet witte) rozen. Romantischer kan toch bijna niet? Wil je er een nog romantischer tintje aan geven? Vraag dan bij de bloemist of ze ook rozen petals verkopen. Deze kun je dan bijvoorbeeld vanaf de voordeur naar de eetkamer of slaapkamer een pad maken van deze blaadjes. Zet een fles champagne met glazen neer en je hebt een gegarandeerd romantische avond.

Verras je valentijn met een gift set!

Ik word altijd heel blij van een man die oplet. Bram weet als geen ander van welke beauty merken ik gek ben. Het is voor hem dan ook heel erg makkelijk om een fijne geschenkset uit te zoeken. En ladies, het kan af en toe ook geen kwaad om een paar subtiele hints te geven. Vooral als het gaat om bijvoorbeeld een skin care set. Dan weet je in iedergeval zeker dat het een merk of product bevat die geschikt is voor jouw huid. En heren, kijk vooral eens even goed in de badkamer wat er allemaal staat. Maak desnoods een foto van de producten die je vriendin gebruikt en neem die mee naar de winkel zodat je beter geholpen kan worden.

Liefde gaat door de maag, toch?

Zeker, een goed georganiseerd etentje word door bijna iedereen wel gewaardeerd. Maar besluit je op Valentijnsdag niet te reserveren dan kan het wel eens mis gaan. Niets is vervelender dan je date door de stad te sleuren omdat alles vol zit. Reserveer dus voor je je date ophaalt. Zit alles vol? Kook dan een lekkere maaltijd. Ben je niet heel handig in de keuken, geen probleem. Veel supermarkten hebben handige pakketten tijdens feestdagen waardoor ook jij iets lekkers op tafel kan zetten.

Deze 3 tips voor een last minute valentijnsdate helpen je om het vandaag nog te regelen! Dus aan de slag en geniet van je date!

3 x tips voor een last minute Valentijnsdate