Beide geboortekaartjes bij elkaar

Met nog maar een paar weken te gaan is het dan nu écht tijd om het geboortekaartje te gaan uitkiezen. Ik wil niet al te lang wachten met het versturen en daarom hebben we nu al een beslissing genomen. Benieuwd hoe we tot deze beslissing zijn gekomen? Lees dan snel verder.

Een geboortekaartje sturen is zo’n speciaal moment. Tenminste dat vind ik. Het voelt een beetje als het moment uit de Lion King waarbij de baby aan de rest van het rijk wordt gepresenteerd. En als mama leeuw ben je natuurlijk super trots om te mogen melden dat de kleine er is. Een flinke lading voor een simpel kaartje dus haha.

Het juiste kaartje kiezen

Bij Noé waren we er al snel uit dat we graag een kaartje met een foto wilden. Aangezien Bram niet heel goed is in foto’s maken en ik ook niet afhankelijk wil zijn van anderen heb ik dit keer besloten geen foto op het kaartje te willen. En zelf een foto maken zat er de vorige keer niet echt in omdat ik zelf nog herstellende was. Dus wij gingen op zoek naar een kaartje “zonder” foto.

Dubbelzijdig geboortekaartje kaartje2go

Geboortekaartje 1

Proefdrukken

Omdat ik het zelf altijd super moeilijk vind om iets op de gok te bestellen ben ik echt super blij met de gratis proefdrukken die je bij Kaartje2go kan bestellen. Je kan ze dan eerst helemaal personaliseren/aanpassen en vervolgens een proefdruk bestellen. Zo heb je gelijk een idee hoe het resultaat er uit gaat zien. Ik dacht, ik ga gelijk geboortekaartjes bestellen en ontving 2 dagen later de kaartjes in de bus.

Geboortekaartje met hand

Zoals je kunt zien heb ik gekozen voor een dierenthema. Geen strakke kaartjes voor ons dit keer maar juist wat speelser. En we vonden het stiekem ook wel grappig want op beide kaartjes staat een giraf. Dit was het dier dat Noé als eerste kon zeggen.

De kaartjes verschillen wel van elkaar in vorm. De ene kan je openen en de ander is juist een enkelzijdige kaart met op beide kanten bedrukking. En dat vind ik eigenlijk ook wel erg leuk. Welke kaart het nou wordt houden we nog even geheim. Maar wanneer het zo ver is zal ik dit zeker even op mijn Instagram kanaal delen!

Tijd om een geboortekaartje te maken!