Favoriete boxpakjes Babykleertjes

Ik kan er zo van genieten om weer lekker te mogen shoppen voor een baby. Het is alleen wel een beetje wennen, want nu moet ik natuurlijk voor een jongetje kijken. In dit artikel vertel ik je over mijn favoriete plekjes om te shoppen voor babykleertjes.

Voor een jongetje shoppen is toch af en toe wat lastiger (naar mijn idee). Waar ik voor Noé vooral voor roze en wit ging ben ik nu vooral aan het kijken naar kleurtjes als wit, grijs en blauw. Lekker cliché natuurlijk. Maar wel de kleuren waar ik het meest blij van word. Inmiddels hangt de kledingkast al vol met super leuke setjes. Ik laat je er graag een aantal zien!

Setje van Prenatal babykleertjes

Prénatal

Een van de meest bekende babywinkels is toch wel Prénatal. Voor Noé heb ik hier ook best goed kunnen slagen destijds. Dus ik besloot weer een tripje te maken naar dezelfde winkel. Ik vond onder andere een super leuk boxpakje uit de nieuwe collectie. Deze heeft hele handige knoopjes bij de kraag zodat je hem makkelijk over het hoofdje krijgt. Ik heb er trouwens ook gelijk een bijpassend mutsje bij gehaald. Zou dit dan misschien toch het eerste setje worden?

Babykleertjes Tumble 'n Dry

Pre-loved

Niet alles in het kastje is nieuw. Zo heb ik van mijn zusje een hoop leuke kleertjes gekregen. Haar zoontje groeide zo snel overal uit waardoor veel nog zo goed als nieuw nog is. En dat is natuurlijk zonde om weg te doen! Ook heb ik een paar hele leuke setjes van onder andere Tumble ’n Dry via Marktplaats gescoord. Het scheelt dat het allemaal hele kleine maatjes zijn en die zijn daarom vaak maar een enkele keer gedragen. En zeg nou zelf, pre-loved is goedkoop, duurzaam en ook nog eens goed voor het milieu.

Schattige babykleertjes

Ook heb ik al een bestelling geplaatst bij de webshop Schattige Babykleertjes. Dit is een hele leuke webshop met heel veel mooie merken zoals Noppies, Name it en ook Your Wishes. Echt een walhalla voor nieuwe ouders. Ik kocht hier ook gelijk wat leuke setjes voor Noé. Het mooie aan deze shop vind ik dat ze écht alle mooie merken verkopen, en daarnaast ook veel andere spulletjes hebben. Zoals een dekbed, hoeslaken en ook hele schattige voetenzakken. Elke keer als ik weer ga kijken zie ik wat nieuws, en daar hou ik nou echt van!

Babykleertjes TK Maxx

TK Maxx

Bij TK Maxx slaag ik ook keer op keer weer voor leuke babykleertjes. Zo vond ik dit ontzettend zachte, dunne en prachtig kleine boxpakje voor maar 6 euro. Geen geld toch? En wat ik ook vooral erg leuk vond was de rits. Super makkelijk dus om aan en uit te trekken en ook nog eens voor een heel fijn prijsje. Daar houd ik van!

Het enige wat mij nu nog te doen staat is het uitkiezen wat we als eerste pakje willen gaan gebruiken. Wat een lastige keuze is dit toch iedere keer! Welk pakje vind jij het leukst?