Welke kleding we dragen tijdens de feestdagen kan soms best lastig zijn. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze mannen. Gaan ze voor casual, of toch voor gekleed? En wat zijn nou de basis items die onmisbaar zijn? In dit artikel deel ik graag verschillende modetips met je, speciaal gericht op de man tijdens de feestdagen. Lees je mee?

De basis

ervoor te zorgen dat je man een goede outfit draagt tijdens kerst, is het belangrijk dat de basis op orde is. Zorg daarom dat hij in zijn garderobe altijd ‘normale’ spijkerbroeken en ‘nette’ broeken heeft, zodat hij voor een gelegenheid een nette broek kan pakken. Daarnaast zijn een aantal goede overhemden ook onmisbaar. Zorg dat er bijvoorbeeld altijd een wit, licht- en donkerblauw en zwart Eterna overhemd in de kast hangt. Zo is de basis voor een goede outfit al compleet!

TIP! Lees hier meer over strijktips voor je man!

Casual

De meeste mannen zullen tijdens kerst kiezen voor een casual outfit. Een outfit die wel netjes is, maar daarnaast ook gewoon lekker draagt. Denk dan bijvoorbeeld aan een sweater of overhemd op een jeans met sneakers. Casual hoeft natuurlijk niet verkeerd te zijn, maar kies dan wel voor een mooi overhemd of een geklede sweater, in plaats van een foute kersttrui. Ook al ga je alleen gourmetten, dan ben je toch leuk gekleed.

Gekleed

Heb je een chic etentje met kerst? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om samen een geklede outfit te dragen. Jij in een mooie jurk, en je man in pak. Draagt je man liever geen pak? Dan kun je ook kiezen voor een nette spijkerbroek, met een mooi overhemd met daaroverheen een jasje. Zo is hij toch gekleed, maar hoeft hij geen pak aan. Een overhemd met een jasje straalt net even wat meer uit, dan alleen een overhemd, zeker met de feestdagen.Weten jullie al wat jullie met kerst aantrekken?