Ontdek de zeer effectieve Koreaanse Sheet Masks, die elk op hun eigen manier de huid voorzien in de verschillende behoeftes. De TonyMoly Master Lab Sheet Masks is een serie die zorgt door innovatie en geavanceerde technologie voor een gezonde en gehydrateerde huid. Vandaag laat ik jullie vier maskers zien, kijk je gauw mee?

TonyMoly Master Lab Sheet Masks

Over TonyMoly

Het merk Tonymoly is één van de meest bekende en toonaangevende merken in de Koreaanse Beauty scene. De producten zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit en bevatten bijzonder werkzame ingrediënten. De maskers zijn perfect ter ondersteuning van de dagelijkse huidverzorging.

TonyMoly Master Lab Sheet Masks

Het algemeen gebruik

Na openen breng je het masker gelijk aan op je gezicht. Laat het 10 á’20 goed inwerken en vervolgens verwijder je het masker van je gezicht. Daarna blijft er nog een laagje serum op het gezicht achter wat je langzaam in kan masseren.

TonyMoly Master Lab Sheet Masks

TonyMoly Master Lab Sheet Masks – Hyaluronic Acid

Zoek je een fijn anti-aging maker dan is welicht dit masker wel iets voor jouw. Dit masker is doordrenkt met geconcentreerd serum van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan, dit is een stof die zich aan collageen hecht en werkt extreem hydraterend en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Het effect zie je helaas niet na één keer gebruik, hiervoor zal je toch vaker dit masker moeten gebruiken. Mijn huid voelt wel heerlijk fris en gehydrateerd aan na dit masker.

TonyMoly Master Lab Sheet Masks

TonyMoly Master Lab Sheet Masks – Vitamin-C

Vitamine-C is een ingredient wat een boost geeft aan de huid. Het is een vochtinbrengend masker verrijkt met Vitamine-C. Het masker verhelpt hyperpigmentatie, donkere vlekken en laat je huid langdurig stralen. Dit masker is een echt vitamine bom voor je huid!

TonyMoly Master Lab Sheet Masks

TonyMoly Master Lab Sheet Masks – Collagen

Dit masker zorgt voor de verbetering van de elasticiteit en verstevigen van de rijpere huid. Het masker is doordrenkt met een hoog geconcentreerd serum van collageen. Het masker zelf voor een beetje jelly. De collageen zorgt ervoor dat huidweefsel weer stevig en compact word en is super effectief tegen huidveroudering. Het masker is gemaakt van natuurlijke cellulose voor optimale absoptie. Wil je een extra koeleffect creëren dan kan je het masker voor gebruik even eerst in de koelkast leggen.

TonyMoly Master Lab Sheet Masks

TonyMoly Master Lab Sheet Masks – Centella Asiatica

Heb je een gevoelige, geïrriteerde en grauwe huid dat is dit een fijn masker om te gebruiken. Dit sheet masker is doordrenkt met en geconcentreerd serum van Centella Asiatica, een ontstekingsremmende planten extract met een kalmerende en genezende werking. Na gebruik voelt mijn huid zacht en ziet er rustig uit.

TonyMoly Master Lab Sheet Masks

Conclusie

De verpakkingen vind ik erg leuk bedacht. Koreaanse sheet maskers blijven een hype en dat is echt niet zonder reden, het werkt namelijk effectief! Helaas behaal je het resultaat in bij één keer gebruik, daarvoor zou je de maskers wel wat regelmatiger moeten gebruiken. Ze geven wel directe hydratatie, maken de huid zacht en geeft directe voeding.

TonyMoly Master Lab Sheet Masks zijn online verkrijgbaar bij o.a. De Bijenkorf voor €5,00 per stuk

Gebruik jij wel een Koreaanse Sheet maskers?