Het afgelopen jaar was de Cien Cellular Day Cream regelmatig de talk of the day. Het zou namelijk volgens vele beauty lovers een perfecte dupe zijn van de welbekende en ongelofelijk dure La Prairie Cellular Radiance Cream. Voor iedereen die helaas heeft misgegrepen heb ik geweldig nieuws! Lidl brengt de lijn speciaal voor de feestdagen weer uit! 

Dat is dus nog eens goed nieuws! Iedereen die nog leuke kerstcadeaus moet shoppen kan dus vanaf 10 december racen naar de dichtstbijzijnde Lidl winkel. Ik zeg racen, want als je de verhalen mag geloven zal de Cien Cellular range binnen no-time zijn uitverkocht! 

Cien Cellular Beauty Range

De Cien Cellular Beauty Range is een lijn van het huismerk van Lidl. Deze lijn bestaat uit een dag- en nachtcrème, serum en een oogmouse. Alle producten uit deze lijn hebben een mooi prijsje. Want met een bedrag van €3,99 kom je natuurlijk niet in de buurt van de dure La Prairie Anti-Aging Day Cream die €220,- kost.

Cien Cellular Beauty Day Cream SPF15 €3,99

Laten we gelijk maar beginnen met het meest gehypte product. De dagcrème uit de Cien Cellular lijn. Dit zou volgens veel beauty bladen en bloggers de dupe van de welbekende La Prairie Anti-Aging Day Cream zijn. Ik kan het niet beamen omdat ik die crème zelf nog nooit eerder heb geprobeerd. Maar wat ik wel kan vertellen is dat hij mij tot nu toe erg bevalt. De textuur voelt erg fijn aan op mijn huid en laat geen plakkerig gevoel achter. Ja dit kan wel eens een nieuw “daily used product” worden voor mij!

Cien Cellular Beauty Night Cream €3,99

In tegenstelling tot de Day Cream is de Night Cream dikker en rijker van structuur. Wat natuurlijk te verwachten is bij een nachtcrème. Ik heb zelf in de winter erg veel last van extreem droge huid. Om die reden gebruik ik graag lekkere rijke crèmes en soms ook wel eens nachtmaskers. Hier ben ik dus wel erg blij mee! Je hoeft overigens niet bang zijn dat je de potjes per ongeluk verwisseld want de nachtcrème is voorzien van een fel blauwe deksel.


Cien Cellular Beauty Eye Mouse €3,99

Eerlijk gezegd had ik een ander soort product verwacht. Want wanneer je het product op je vinger ziet denk je niet gelijk: dat is een mouse. Het ziet er meer uit als een gel. Je hebt er maar een klein druppeltje per keer van nodig. Dit breng je rond om de ogen aan door een beetje te kloppen. Ik vind hem erg fijn in gebruik en voel me direct een stuk wakkerder.

Cien Cellular Beauty Serum €3,99

Ik ben eigenlijk best verbaast over de verpakking, deze is namelijk net als de andere potjes van glas. En dat terwijl je maar €3,99 per product betaald. Je krijgt dus niet alleen een goed product, maar het ziet er ook nog een leuk uit in de badkamer. Het serum gebruik ik zelf niet al te vaak. Persoonlijk ben ik er ook erg blij mee dat er geen parfum in zit.

Om antwoord te geven op de stelling dat de Cien Cellular Beauty Day Cream een perfecte dupe is van de welbekende La Prairie. Dat durf ik niet te zeggen. Maar wat ik wel kan zeggen is dat de lijn erg fijn is in gebruik en al helemaal voor deze mega mooie prijsjes!

Alle producten uit de Cien Cellular Beauty Range zijn binnenkort weer te koop! Perfect om dus cadeau te geven met de kerst! Vanaf 10 december zal de collectie weer bij diverse Lidl winkels beschikbaar zijn. Wees er wel op tijd bij, want ik denk dat net als de vorige keer deze lijn weer heel snel uitverkocht zal zijn.

Ben jij ook fan van dit soort budget beauty findings?!