Iedere ouder kent het wel. Net voor het slapengaan is het weer een drama. Die tanden moeten gepoetst worden. Maar wat als ik je nou vertel dat die drama voorbij is? In dit artikel vertel ik je over de Fairytabs en hoe dit ons avond ritueel vele malen leuker heeft gemaakt!

De pyjama is aan en de fles is op. Tijd om de tanden te gaan poetsen. Helaas is het niet zo makkelijk als het lijkt. Want onze peuter zit in de alles zelf en nee fase. Denk maar niet dat het dan even makkelijk tandjes poetsen wordt. Alles is een strijd. We probeerde het natuurlijk zo leuk mogelijk te maken. Denk hierbij aan liedjes zingen, een tandenborstel van haar favoriete film en beloftes om wat leuks te gaan doen de dag er na. Maar niets hielp. Het bleef een strijd en je kindje boos naar bed brengen is natuurlijk nooit leuk. Tot ik in aanraking kwam met Fairytabs. Het drama is eindelijk voorbij en tandenpoetsen is weer leuk geworden!

Fairytabs starterskit

Fairytab Noé

Wat zijn Fairytabs

Fairytabs zijn simpel gezegd tandpastatabletten die speciaal zijn voor kinderen. De oprichter van Fairytabs, Peter, vond dat tandenpoetsen veel makkelijker én leuker kon. Al die schadelijke stoffen in normale tandpasta, dat moest ook anders. Zo gezegd, zo gedaan. Peter ontwikkelde speciaal voor kids een tandpasta tablet waar geen schadelijke stoffen in zitten, zonder micro plastic en chemicaliën én ook nog eens klieder proof! 

Op dit moment zijn er 2 varianten. De soft mint (met fluoride) en de aardbeien smaak (zonder fluoride). Wij ontvingen de nieuwste aardbei smaak en die viel uiteraard gelijk in de smaak bij Noé!

tandenpoetsen met Fairytabs 3

Zo ga je van start met de Fairytabs

Wanneer je ook je tandenpoets ritueel wil gaan omgooien is het makkelijk om te beginnen met een starterskit. Deze bestaat uit:

  • Siliconen drinkbeker
  • Siliconen opbergpotje
  • Bamboe kindertandenborstel
  • 62 tandpastatabletten
  • Fairytabs stickers

En hoe handig is dit, ze hebben een abonnementsservice! Zo hoef je nooit bang te zijn dat de tabletten op zijn en ben je elke maand (of elke 3 maanden) voorzien van een nieuwe voorraad tandpastatabletten. Natuurlijk kun je de producten ook los aanschaffen. Maar persoonlijk vind ik het wel erg fijn omdat je dan nooit mis hoeft te grijpen.

Fairytabs starterskit

Hoe poets je met tandpastatabletten?

1. Maak je tandenborstel nat, 
2. Kauw op een Fairytabs tablet tot hij lekker gaat schuimen,
3. Poets twee minuten & spoel!

Makkelijker kan toch niet? Wil je het feest nog leuker maken? Speciaal voor Fairytabs heeft duo Speelman en Speelman het tandenpoets lied gemaakt. Tandenpoetsen is nog nooit zo leuk geweest!

Ook proberen?

Ben je ook overtuigd en wil je ook gaan poetsen met de tandpastatabletten van Fairytabs? Een starterskit kost €18,95 inclusief verzendkosten. Ga je voor een abonnement, dan krijg je er de starterskit gratis bij. Wij zijn in ieder geval helemaal om, en tandenpoetsen is weer een feestje!

Zo wordt tandenpoetsen weer leuk!