Daisy Eau so fresh -2

De nieuwste Marc Jacobs Daisy parfums zijn er weer! Dat betekend dat de lente er ook weer aan komt, hoewel het weer dat nog niet echt laat zien. Ik ontving de nieuwste Daisy Eau So Fresh Spring. Benieuwd wat ik van deze nieuwe parfum vind? Lees dan snel verder.

Daisy Limited Edition

Zoals ieder jaar brengt Marc Jacobs iedere lente de Daisy Limited Edition parfums uit. Dit jaar bestaat deze uit de Daisy Spring, Daisy Love Spring & Daisy Eau So Fresh Spring. De geuren worden omschreven als Fris, opbeurend en levendig. Iets wat als muziek in mijn oren klinkt! Voor deze collectie is gekozen voor een zacht pastel groen. Voorgaande collecties waren geel, roze en blauw. Maar stiekem is dit toch wel mijn favoriet.

3 nieuwe variaties!

De drie variaties op de klassieke Daisy geuren moeten ons doen denken aan de luchtige essentie van de natuur en de onschuld van de lente. Met onder andere noten van Groene thee bloesem, match en roze peper is dit weer een unieke en frisse geur. Ieder jaar weer ben ik verbaasd over de prachtige flacon. De mooie bloempjes op de dop geven een heerlijk lente gevoel. Een echt pareltje voor op je kaptafel! De andere twee flacons uit deze limited editor lijn zijn kleiner en hebben 1 of 2 bloemen op hun dop. Evengoed prachtig, maar net even anders.

Topnoot: Groente thee
Hartnoot: Match-thee
Basisnoot: Roze peper

Een echte musthave

Daisy Eau So Fresh Spring is een heerlijke zachte frisse geur. Hij overheerst niet en is daardoor voor iedereen toegankelijk. Ben jij gek op de Daisy geuren? Dan is deze nieuwe variant ook zeker een musthave! Zodra het weer kan zal ik ook zeker de andere Daisy Limited Editions gaan ruiken in de parfumerie, want zeg nou zelf, die wil je stiekem toch ook hebben! Ik wel in ieder geval.

De nieuwe Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring is verkrijgbaar voor €52,10 (inhoud 75ml) o.a. te koop bij Notino.

Daisy Eau so fresh