Etos Olive & Sun Flower Skin Oil

Ik ben gek op body oils, vooral na een dagje zon kan mijn huid wel wat extra’s gebruiken. Sinds een paar weken gebruik ik Etos Olive & Sun Flower Skin Oil. Een intense voedende olie, die de huid hydrateerd en verzorgt en ook nog eens heerlijk ruikt. Benieuwd naar mijn ervaring lees dan gauw verder!

Etos Olive & Sun Flower Skin Oil

Over Etos Olive & Sun Flower Skin Oil

Deze heerlijke Skin Oil van het Etos huismerk maakt de huid heerlijk zacht en soepel. De olie werkt vocht regulerend en Vitamine E helpt de huid te beschermen.

Etos Olive & Sun Flower Skin Oil

Etos Olive & Sun Flower Skin Oil

Verpakking

De Skin Oil zit in een flacon met een inhoud van 150ml. De flacon is voorzien van een spray dop. Hierdoor kan je gemakkelijk het product aanbrengen op de huid, ik vind dit persoonlijk altijd erg fijn omdat je dat ook beter het product kan doseren.

Etos Olive & Sun Flower Skin Oil

Mijn ervaring

De olie werkt vochtregulerend wat heel erg fijn is na een lang dagje zon. Ik gebruik de olie altijd in de avond na het douchen. Zodra je sprayt ruik je een heerlijk frisse zomerse geur. Ik breng het over het hele lichaam aan, en is ook erg prettig voor de droge plekken. De huid word direct zacht en soepel. De olie trekt snel in en voelt niet vettig aan. Toch wacht ik altijd wel even een minuut voordat ik mijn kleren aan doen. Met olie’s ben ik altijd iets voorzichtiger, omdat het wellicht toch iets kan vlekken.

Lees tip! Etos Botanical Boost Shower Foams, heerlijk voor onder de douche!

Etos Olive & Sun Flower Skin Oil

Conclusie

Deze olie is niet nieuw in het assortiment maar omdat ik hem zo fijn vind om te gebruiken, wilde ik hem toch even met jullie delen. De Olive & Sun Flower Skin Oil is geschikt voor elke huidtype ook voor de gevoelige huid, het geeft geen irritaties . Ik merk dat mijn huid beter in balans is nu ik de olie langere tijd gebruik.

Etos Olive & Sun Flower Skin Oil is verkrijgbaar bij Etos voor slechts €3,99

Etos Olive & Sun Flower Skin Oil