Etos Botanical Boost Shower Foams

Een van mijn favoriete douche foams zijn de Etos Botanical Boost Shower Foams. Ik kreeg onlangs een geschenkverpakking met drie verschillende geuren. Kijk je gauw mee naar mijn review?

Etos Botanical Boost Shower Foams

Etos Botanical Boost Shower Foams

Over Etos Botanical Boost Shower Foams

Wat is nou lekkerder dan je huid en je mood te verwennen met de vitale energie van planten. Etos Botanical Boost geeft je deze welness ervaring. Er zijn zes verschillende planten gekozen die jouw deze boost geven. Voor elke mood en beleving is er een andere lijn;

  • Mental Energy – Met eucalyptus en Bergamot (review klik hier)
  • Energetic Rise – Lime & Mint
  • Revitalising Flow – Elderflower & Raspberry
  • Pure Balance – Jasmine & Vanilla

Daarnaast zijn er ook nog diverse gifsets verkrijgbaar

Etos Botanical Boost Shower Foams

Etos Botanical Boost Shower Foams

De verpakking

In de geschenkverpakking vind je drie verschillende varianten. De flacons zijn klein en compact waardoor het ook makkelijk is om mee te nemen als je op reis gaat. De foam kan je gemakkelijk doseren door een pompsysteem. Bij elke druk komt er een kleine hoeveelheid uit. Voor mijn gehele lichaam gebruik ik drie pompjes.

Etos Botanical Boost Shower Foams

Etos Botanical Boost Shower Foam – Lime & Mint

De combinatie van limoen en mint is verkwikkend en verfrissend. Erg fijne geur om de ochtend mee te beginnen. De foam zelf is vrij stevig en kan je hierdoor goed en makkelijk verdelen over je gehele lichaam. Zodra je het aanbrengt komt de heerlijke frisse geur van limoen vooral naar voren.

Etos Botanical Boost Shower Foams

Etos Botanical Boost Shower Foam – Jasmine & Vanilla

Ook deze geur is zo lekker maar een stuk zachter dan die ik hiervoor liet zien. De geur van Jasmine & Vanilla is subtiel en rustgevend vind ik. De foam zelf is echt zo lekker zacht en mede daarom zijn de foams van Etos Botanical Boost mijn favoriet. Daarnaast geeft het je huid ook een goede hydratatie.

Etos Botanical Boost Shower Foams

Etos Botanical Boost Shower Foam – Elderflower & Raspberry

Een van mijn favoriete geuren is toch wel deze variant. Hij is lekker zoet en fruitig qua geur. De geur geeft mij echt een welness beleving en is zeker een boost voor mijn mood.

Etos Botanical Boost Shower Foams

Deze geschenkset is leuk om cadeau te geven of juist voor jezelf als je op vakantie gaat of als je geen keuze qua geur kan maken. De foams voelen heerlijk zacht en vol aan en verzorgen de huid intens. Ik kan alleen maar hopen dat deze lijn nog meer uitgebreid word met andere geuren.

Etos Botanical Boost Shower Foams geschenkverpakking is verkrijgbaar bij Etos voor €7,99

Welke lijn van Etos Botanical Boost is jouw favoriet?