Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Onlangs is de Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus gelanceerd! Vijf heerlijke nieuwe producten om zowel je huid als je mood te verwennen met de vitale energie van planten. Deze luxe lijn van Etos geeft je de mogelijkheid om die wellness beleving en kracht uit de natuur in je dagelijkse beautyritueel te introduceren. Benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring? Lees dan snel verder.

Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Over de Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Bergamot is een sprankelende en warme geur die kan bijdragen aan mentale kracht en energie. Het kan je zelfvertrouwen versterken. Eucalyptus heeft een verkwikkende werking op lichaam en geest. De stimulerende geur geeft je lichaam een verfrissend gevoel en kan verlichting geven aan de luchtwegen.

Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus – Shower Foam

Een product wat ik persoonlijk heel graag gebruik is een foam. Ze voelen altijd zo heerlijk zacht aan op de huid. Ook deze foam is heerlijk romig. vol en zacht en je kan het product goed doseren. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor je lichaam ik gebruik 3 doseringen per keer. Zodra je de foam aanbrengt op je lichaam komen de geur van Bergamot en Eucalyptus vrij. De frisse geur van Eucalyptus werkt zo verfrissend dat je het gelijk merkt aan je luchtwegen.

Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus Shower Foam is verkrijgbaar voor €4,99 200ml

Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus – Shower Gel

Deze shower gel viel bij iedereen bij mij thuis in de smaak dat ik zelfs al een back-up klaar heb staan. De flacon heeft een luxe uitstraling en is helemaal van plastic. Je kan het product heel goed doseren door het pompje. Ik ben wel iemand die snel uitschiet shower gels waardoor er onnodig veel product verloren gaat, dat is hier dus niet het geval. Zodra je deze aanbrengt op je lichaam begint het lekker te schuimen en komen warme en verfrissende geuren vrij. De shower gel droogt de huid niet en maakt de huid soepel.

Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus Shower Gel is verkrijgbaar bij Etos voor €3,99 300ml

Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus – Bath Frizzer

Helaas ben ik niet in het bezit van een bad, maar mijn dochtertje heeft ze bij opa en oma in bad voor mij test. De bath frizzer geeft een heerlijk bruisend effect in bad. Hij is ideaal te gebruiken om jezelf weer extra energie te geven en werkt ideaal bij het verlichten van de luchtwegen. Door deze bath frizzer ervaar je het ultieme spa gevoel gewoon thuis in je badkamer.

Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus Bath Frizzer is verkrijgbaar bij Etos voor €4,99 2 stuks

Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus – Body Cream

Body butters, boddy cream ik ben er dol op! Deze body cream is lekker vol, romig en zacht. De geur is aanwezig maar iets subtieler als bij de douche en badproducten. De body cream is makkelijk te verdelen op de huid en trekt snel in. Resultaat is een hele zacht huid die gevoed aan voelt.

Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus Body Cream is verkrijgbaar bij Etos voor €4,99 200ml

Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus – Hand Scrub

Je handen 1 á 2 keer in de week voorzien van een goede scrub beurt is geen overbodige luxe. Zeker in de herfst en winter hebben de handen veel te voortduren en kunnen dan wel extra verzorging gebruiken. Je brengt de scrub aan op handen en masseert het een halve minuut goed in en was ze daarna af. Het resultaat zijn zachte en soepele handen die gehydrateerd aanvoelen. De scrub is heel fijn en zacht voor de huid in tegenstelling tot veel andere handscrubs die vaak een stuk grover zijn.

Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus Hand Scrub is verkrijgbaar bij Etos voor €2,99 75ml

Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Deze nieuwe lijn van Etos is ideaal nu we over zijn gegaan naar de herfst en we allemaal wel wat extra warmte en energie kunnen gebruiken. Ik zou er snel bij zijn, in het filiaal bij mij in de buurt zijn de bath fizzer al niet meer verkrijgbaar. Etos bewijst maar weer dat luxe producten ook gewoon betaalbaar zijn, de Botanical Boost lijn is daar het bewijs van!

 

Wat is jouw favoriete lijn van Etos Botanical Boost?