Het is weer tijd voor een nieuwe Goodiebox unboxing! Dit keer gaat het niet om zomaar een box, maar namelijk om de #Girlboss box! Zoals Beyonce al zong “who run the world? GIRLS!”. Benieuwd wat er in deze box zit? Lees dan snel verder.

Over de Goodiebox

De Goodiebox is maandelijks opzegbaar en kost €19,95 per maand inclusief de verzendkosten. De box bevat altijd mooie beauty producten die afgestemd zijn op jouw persoonlijke profiel. Zo weet je zeker dat de producten ook echt passen bij jou!

#Girlboss

De box van deze maand staat helemaal centraal om de vrouwen die ons inspireren. De Girlbosses van deze wereld! Een girlboss hoeft natuurlijk niet een vrouw te zijn die voor zichzelf werkt, maar het draait om vrouwen die inspireren, hun dromen volgen en vrouwen die gewoon ontzettend goed bezig zijn. Als eerbetoon aan die vrouwen heeft Goodiebox deze box samengesteld.

Luxie Beauty Fan Brush€21.00

Girlboss: Tammy Huynh

Hoe mooi is deze Fan brush?! Echt prachtig als je het mij vraagt. Ik ben zoiezo echt gek op rosé goud. Dus dit past perfect bij mijn collectie rosé kleurige kwasten. Daarnaast voelt de kwast echt heel fijn en zacht aan. Hier ben ik dus heel erg blij mee!

 

Ling Dual Moisture Emulsion€14.75

Girlboss: Ling Chan

Ling Chan is echt een inspirerende vrouw. Omdat zij niet tevreden was over de skincare die ze toen kon krijgen heeft ze besloten haar eigen lijn te produceren. De emulsie is bedoeld om je huid echt diep te hydrateren. En na een paar koude dagen heb ik dit ook echt wel nodig. Een welkom cadeautje dus!

Masque Me Up Moisturizing Sheet Mask€5.00

Girlboss: Elsemarie Ostergaard 

Oh wat ben ik blij om weer een heerlijk masker te krijgen van Masque me up. Dit merk heeft al eens eerder in de box gezeten en toen was ik er ook al zo enorm blij mee. Dit keer zit er een roze variant in. Ik ben benieuwd of deze ook zo fijn is!.

 
Ilse Jacobsen Sea Buckthorn Eye Cream€23.00

Girlboss: Ilse Jacobsen

Dit is een oogcrème die huidveroudering en wallen zou moeten tegengaan. Nou heb ik niet heel erg vaak last van wallen, maar toch is het wel fijn om deze in de badkamer te hebben liggen voor wanneer Noé mij een nachtje heeft opgehouden.

 

Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream€33.00

Girlboss: Debra Riley

Met dit merk ben ik al best bekend. Ik heb al vaker heerlijke producten van hun mogen ontvangen, maar deze velvet cream is voor mij nieuw! De Correct Velvet Cream zorgt ervoor dat je een goed gehydrateerde matte huid krijgt. Perfecte basis lijkt mij zo!

De box is echt mega mooi dezxe maand. In totaal zit er een waarde in van €96.75 en dan terwijl je er maar €19.95 voor betaald! Top toch? Ik ben benieuwd wat er in de volgende box gaat zitten!