Jazeker, ook met een maatje meer kan je prachtig stralen tijdens de feestdagen. Ik koos bij Yours Clothing een prachtige jurk uit om jullie te laten zien. Kijk je mee?

Ook met een maatje meer verdien je het om te stralen. Zeker met de feestdagen wanneer iedereen zich helemaal uitdost is het natuurlijk geweldig als jij ook lekker in je vel ziet en dat uitstraalt. Ik heb de vorige jaren wel moeite gehad om dat te laten zien. Vooral omdat ik gewoon niet goed wist wat ik dan aan moest doen. Maar zoals ik al een tijdje geleden vertelde is er een nieuwe webshop opgedoken die zich helemaal heeft gespecialiseerd in dat maatje meer, maar wel met een fashionable touch. Uit de collectie van Yours Clothing koos ik deze prachtige jurk uit.

Bloemen, oubollig of romantisch?

Ik ben gek op bloemen. En misschien is het wat oubollig, toch vind ik het echt mooi staan, zeker voor de feestdagen. De print van deze jurk bestaat uit prachtige rozen. Zowel in een roze/paarse kleur als in het grijs. En doordat de jurk verder donker is kleed hij mooi af. 

Een ander geweldig detail van deze jurk is de rug. Zoals je kunt zien op de foto is deze wat lager uitgesneden in een V hals. Ik vind dat zelf echt zo classy!

Slippers. Heel fout, I know. Maar ik heb nog geen leuke schoenen gevonden. Dus die moeten er voor nu even bij gedacht worden. Neemt trouwens niet weg dat deze Havianas echt goddelijk lopen haha. Maar je kunt je wel voorstellen dat ik ze natuurlijk tijdens het grote kerstdiner niet aan ga doen. Ik zat zelf te denken aan een mooie sandaal? Of misschien toch een peeptoe pump.

De jurk heeft wel een hoog “zweef” gehalte zoals Bram zou zeggen. De onderkant van de jurk loopt namelijk uit in punten. Maar ja, zodra er een beetje wind staat ziet dat er toch prachtig sierlijk uit?! Ik hou er echt wel van! Mocht je nog opzoek zijn naar een plussize jurk voor de feestdagen, neem dan zeker even een kijkje bij de jurken van Yours Clothing. Ze hebben echt een geweldig leuk assortiment en trust me, voor de prijs hoef je het ook echt niet te laten!