Het seizoen veranderd, en dus ook tijd voor een nieuwe limited edition geur bij Rituals. Dit najaar staat The Ritual of Yalda centraal. Benieuwd wat dit inhoud en hoe de producten mij zijn bevallen? Lees dan snel verder.

The Ritual Of Yalda

Dat klinkt alleen al erg mooi vind je niet? En dat klopt ook, het is namelijk geïnspireerd op een oud Perzisch feest warbij vrienden en familie samenkomen om hun gelukwensen uit te spreken. Tijdens dit feest werd ook al het overgebleven zomerfruit gegeten om extra energie op te doen voor de koude wintermaanden. Deze fruit soorten vind je ook terug in de collectie.

De complete Ritual of Yalda collectie bestaat uit 10 producten:

Foaming Shower Gel €8,50
Body Cream €18,50
Massage Candle €23,50
Candle €19,50
Fragrance Sticks €23,50
Kitchen Set €23,50
Bath Bombs €13,50 (3 stuks)
Parfum (2 soorten) €39
Tea €5,50
Wishing Box €17,50

Zelf ontving ik de foaming shower gel, body cream en fragrance sticks. 3 heerlijke producten die er niet alleen mooi uit zien, maar ook echt verrukkelijk ruiken. Benieuwd wat ik ervan vind? Ik licht ze kort toe.

The Ritual Of Yalda Foaming Shower Gel

Hier word ik zoooo blij van! De Foaming Shower gel van Rituals is hier ontzettend populair. Wij zijn beide echt gek van de structuur en geur. Die wordt zekerweten vaker aangeschaft! De geur kan ik het best omschrijven als zoet en fruitig. Een echte aanrader wat mij betreft.

The Ritual Of Yalda Fragrance Sticks

Ook hier ben ik zo ontzettend blij mee. Vroeger zetten wij regelmatig de geurkaarsen aan. Maar sinds de kleine nogal fanatiek aan het rondscheuren is in haar loopstoel durf ik dit niet meer. Ze pakt namelijk alles wat los en vast zit. En zo ook kaarsen. De geurstokjes zijn dan ook erg fijn. De prachtige paarse fles past prachtig in het interieur en bij de herfst. Deze staat dan nu ook mooi op onze TV-kast.

The Ritual Of Yalda Body Cream

Deze body creme is speciaal ontwikkeld voor deze collectie. Wat ik ontzxettend fijn vind aan deze body creme is dat hij niet heel vet aan voelt, maar wel heel goed intrekt in mijn huid. Er zitten geen parabenen, siliconen en andere troep.

Toen ik het persbericht las vond ik het nogal gek dat een najaarscollectie een fruit geur zou hebben. Tot ik nu de producten van The Ritual of Yalda heb mogen proberen. De geur is totaal niet zomers zoet. Maar je ruikt wel de heerlijke geur van watermeloen, granaatappel en andere fruitsoorten terugkomen zonder dat het overheersend is. Ik ben dan ook erg gecharmeerd van deze collectie!

Ook proberen? Je vindt The Ritual of Yalda vanaf nu in de winkels en online.