Tegenwoordig zien we de vrouwelijke rondingen steeds meer verschijnen in het modebeeld. Tijdens modeshows, op socialmedia en in de winkels. Alleen maar fijn, want iedere vrouw is anders! Ook de term Body Positivity horen wij steeds vaker: houden van je lichaam. In dit artikel deel ik draag wat fijne tips met je voor Plus Size fashion, zodat ook jij je fijn voelt in kleding! Lees je mee?

Kies voor kleding waar jij je prettig in voelt

Het klinkt zo makkelijk, maar het is misschien wel het belangrijkste om te doen. Kies voor kleding waar jij je prettig in voelt! Misschien denk je bij Plus Size fashion meteen aan wijdvallende, donkere kleding, maar dit hoeft absoluut niet het geval te zijn. Kies voor kleding waar JIJ blij van wordt. Met trendy Plus Size Damesmode komt elke vrouw perfect gestyled de dag door. En vind je het lastig om te kiezen waar je blij van wordt? Laat je dan eens adviseren, of vraag rond in je omgeving wat mensen je mooi vinden staan.

Zakelijke outfits voor iedere dag

Heb je een baan waarbij je zakelijk gekleed voor de dag moet komen? Zorg dan voor een aantal goede basis kledingstukken die je samen kunt combineren. Onmisbaar is bijvoorbeeld een mooie zwarte of donkerblauwe jurk. Panty eronder en een mooi laarsje, en je geklede outfit is af! Liever een broek? Kies dan voor een pantalon, met bijvoorbeeld een doorgestikte naad voor op het been. Dit kleedt slank af, doordat de naad in de lengte loopt. Een blouse erop met een jasje eroverheen, en ook dit is een perfecte zakelijke outfit. Zolang je deze basis items in je kast hebt hangen, kun jij iedere dag mooi en zakelijk gekleed op je werk verschijnen.

Stijlvol in je vrije tijd

Wanneer je niet zakelijk gekleed hoeft, zijn er tal van andere opties waar je als vrouw in Plus Size fashion voor kunt kiezen. Mijn favorieten? Een donkere jeans of pantalon, met daarop een mooie top of blouse en een heerlijk warm vest. Zeker in het aankomende najaar, zijn vesten echt mijn favoriet! Maar ook een jurkje ontbreekt niet in mijn kast. Ik vind het fijn om jurken te dragen, met een panty of maillot en mooie laars. Ik ben klaar voor het najaar!

Wat vindt jij van Plus Size fashion?