Deze 5 prinsessenjurken moét je zien!

Heb je een liefhebber van prinsessenjurken in huis? Dan kun je in dit artikel wat inspiratie opdoen voor de allerleukste en mooiste prinsessenjurken die er zijn. Denk bijvoorbeeld aan Rapunzel, maar ook aan Belle en Assepoester. Natuurlijk mag Frozen niet ontbreken in dit rijtje! Wellicht doe je al wat leuke inspiratie op voor 5 december?

1. Roze prinsessenjurk

Een roze prinsessenjurk doet het altijd goed. Bij de meeste kindjes is dit ook tevens de eerste prinsessenjurk die ze hebben en dus onmisbaar in de verkleedkist. Dé favoriet; een roze prinsessenjurk genaamd Lily is echt een topper. Met een grote tule rok, mooie pofmouwtjes en natuurlijk veel glitters is dit de jurk van hun dromen! Laat ze er lekker prinses mee zijn en bijvoorbeeld een theekransje houden.

2. Frozen

Natuurlijk mag Frozen niet ontbreken in dit rijtje. Deze film is en blijft populair en in navolging van de nieuwste film is de Frozen 2 Elsa jurk een hebbe-jurk voor je Frozen fan. Hij is gemaakt van een zijdeachtige stof en glanst dus mooi. Ook heeft hij een mooi sleepje zoals Elsa dat ook heeft. Het is een superleuke jurk en mag zeker niet ontbreken in de verkleedkist van jouw kindje!

3. Rapunzel

De Rapunzel jurk is ook een groot favoriet. Als je denkt aan prinsessen en hun jurken dan is dit de jurk die je voor ogen hebt. Hij is groot, vol en lang en laat je kindje als een echte prinses door het leven gaan. De paarse kleur in combinatie met de glimmende stof is geweldig en de gouden details met broche maken het echt prinsessenachtig.

4. Assepoester

Echt sprookjesachtig is de Assepoester jurk. Deze jurk is ook weer luxe en een beetje vergelijkbaar met die van Rapunzel. Deze jurk is blauw met zilveren details en heeft een mooie grote strik aan de achterkant. Een geheel andere uitstraling dus dan Rapunzel, maar wel hetzelfde prinsessengevoel. Het leuke van deze jurk is dat je kindje echt het sprookje kan naspelen en er ook een prins aan te pas kan komen. Zo krijg je een leuk rollenspel.

5. Belle

Tot slot de Belle jurk (Beauty & the Beast). Als kind is dit mijn eerste sprookje geweest waar ik helemaal weg van was en daarom is het oh zo leuk om jouw kindje een jurk van Belle cadeau te doen. Het is een mooie gele baljurk met ook weer een mooie broche in het midden. Laat haar of hem dansen om de mooie muziek uit de film en beleef stiekem zelf ook een jeugdmomentje 😉

Alle jurken (inclusief de prachtige Doornroosje jurk die Noé draagt) vind je bij prinsessenjurk.nl!

Deze 5 prinsessenjurken moét je zien!