We hebben alweer een aantal heerlijke zomerse dagen achter de rug. We hebben dus al weer heerlijk van ons tuintje mogen genieten! En dit jaar niet met zijn tweeën, maar ook met Noé! Zij is helemaal gelukkig met haar lig plekje in de tuin, namelijk onze nieuwe hangstoel! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Een tijdje geleden hebben we een Fotoshoot gehad bij Marieke Lubbers. Zij had in haar woonkamer een soortgelijke hangstoel staan. Ze vertelde ons hoe lekker kindjes het vinden om hier in te liggen. En eigenlijk waren wij direct verkocht. Van Kees Smit Tuinmeubelen mochten we dan ook de Manifesto Ortello Cocoon hangstoel in de kleur Light Grey bestellen om deze zomer in te kunnen genieten!

Hangstoel leuk voor kinderen

Natuurlijk zit ik het liefst zelf uren in de hangstoel lekker te relaxen en een beetje te werken maar ook de kleine vind het heerlijk. Ze zit er natuurlijk niet alleen in, of wel alleen maar dan zitten wij er naast. Voor kinderen is een zwevende stoel in de tuin erg leuk. Ze kunnen lekker een beetje wiebelen en schommelen en ons meisje vind het heerlijk om in de stoel te slapen en schommelen. De zachte kussens zorgen ervoor dat je echt urenlang in de stoel kunt vertoeven. Je krijgt geen last van je billen, rug of benen en daarom vind ik de stoel echt ideaal. Ik weet zeker dat ik er deze zomer nog heel veel gebruik van ga maken samen met mijn hele gezin.

Een eyecatcher in iedere tuin

Zo’n schommelende hangstoel is naast relaxed ook gewoon heel gaaf. Als we visite over de vloer krijgen dan valt hun oog meteen op de gigantische hangstoel in de tuin. Iedereen wil hem eventjes uitproberen en tijdens een fijne zomerse avond wil eigenlijk iedereen op de hangstoel zitten. Helaas hebben we in Nederland natuurlijk niet altijd goed weer maar de stoel kun je ’s winters ook gewoon in de huiskamer zetten. Door het mooie design en de rustige kleur past de stoel ook in iedere woonkamer.

De Manifesto Ortello Cocoon hangstoel word geleverd met kussens en de voet waar je de stoel aan hangt. Wil je de hangstoel in bijvoorbeeld de woonkamer ophangen, dan kun je ook alleen de basket bestellen. Maar omdat wij binnenkort een overkapping in de tuin krijgen willen wij hem zelf graag in de tuin laten staan. Het is overigens niet een hele goedkope hangstoel, maar voor €449 heb je wel een echte topper van Kees Smit in je tuin staan!

Zou jij ook zo’n gave hangstoel in de tuin willen hebben? Wie zou er bij jullie thuis het meest in de stoel te vinden zijn?

Handtekening Jamey