Douglas Body Focus is speciaal ontwikkel voor de droge huid die extra hydratatie nodig heeft. De gehele lijn is verrijkt met voedende en hydraterende ingrediënten waaronder Argan Oil en Shea Butter. De Body Focus lijn helpt bij de herstructurering van de beschermende huidbarrière en de regeneratie van de huid bevordert.

Douglas Body Focus

Douglas Body Focus

Over Douglas Body Focus

Een droge huid maakt niet genoeg huideigen oliën aan waardoor de huid nog meer vocht verliest en sneller verouderd. De Body Focus lijn van Douglas is special ontwikkeld om dit tegen te gaan en de droge huid weer in balans te brengen. In de gehele lijn vind je ingrediënten terug die de huid voeden en extra hydratatie geven en huidveroudering tegen gaan.

Douglas Body Focus

Douglas Body Focus

Douglas Body Focus Dual-Phase Body Oil – Macadamia Oil & Argan Oil

De body oil is een gecombineerd verfrissend water met een voedende olie. Het bevat arganolie, hazelnootolie en macadamia olie die een voedende en verzachtende werking hebben. De body olie schud eerst voor gebruik zodat de vloeistoffen met elkaar mengen. Daarna kan je door middel van het pompsysteem de olie gemakkelijk doseren en aanbrengen op de huid. De textuur word snel opgenomen door de huid en laat geen vettig laagje achter. Mijn huid voelt hierna zacht en gevoed aan, ook na het scheren goed te gebruiken.

Body Dual – Phase Body Oil is verkrijgbaar bij Douglas voor €14,99

Douglas Body Focus

Douglas Body Focus Cold Cream – Shea Butter & Cotton Oil

De Cold cream is op basis van bijenwas en rozenwater. Bijenwas staat bekend om het beschermen en voeden van de huid tegen uitdroging. Rozenwater werkt verfrissend. De crème is romig en laat zich makkelijk verdelen op het lichaam en trekt snel in. mijn huid voelt niet meer trekkerig aan en is gevoed.

Cold Cream Shea Butter & Cotton Oil is verkrijgbaar bij Douglas voor €9,99

Douglas Body Focus

Douglas Body Focus Honey Body Balm – Argan Oil & Multi-flower Honey

De Honey Body Balm verzachtende eigenschappen van honing en de voedende, verstevigende en verzachtende eigenschappen van arganolie. De textuur is honingachtig. Het aanbrengen was wel even een werkje omdat het nog al dik en voelde gelijk erg vettig/honingachtig op de huid. Waarschijnlijk ook de bedoeling maar ik vond het niets. Nadat ik mijn gehele lichaam ingesmeerd had wilde ik eigenlijk gelijk weer douchen het voelde te plakkerig. Het trekt heel langzaam in 6 uur later voelde het nog plakkerig. Het laat dus een vettige laag achter houd hier rekening mee als je daarna gelijk gaat aankleden. Zelf heb ik het in de avond gebruikt. Mijn huid voelde wel een hele dag goed gehydrateerd en zacht aan maar dat kunnen ook de andere twee producten uit de Douglas Body Focus lijn ook.

Honey Body Balm Argan Oil & Multi-Flower Honey is verkrijgbaar bij Douglas voor €12,99

Douglas Body Focus

Ik vond de Cold Cream en de Dual Body Oil erg fijn en voeden mijn huid goed. Ik heb dan zelf geen droge huid maar ik gebruik wel graag extra voedende en hydraterende producten als ik in de zon ben geweest. De geur is subtiel van de lijn zacht en fris.

Welk product spreekt jouw het meeste aan?