De tandenpoets routine van een 6 jarige

Tanden poetsen gaat bij het ene kind gemakkelijker dan bij het andere kind. De juiste tandpasta heeft daar ook zeker een invloed op. Ik hoef bij mij dochter niet aan te komen met een tandpasta waar een mint smaak aan zit en ook niet elke kindertandpasta vind ze even fijn. Sinds kort heb ik een nieuwe tandpasta ontdekt met een zachte frambozen smaak. Vandaag vertel je alles over de Jack N’Jill Natuurlijke Organische tandpasta Framboos.

De tandenpoets routine van een 6 jarige

De tandenpoets routine van een 6 jarige

Over Jack N’ Jill Natuurlijke Organische Tandpasta

Toen mijn dochtertje haar eerste tandjes kreeg begon ik natuurlijk gelijk met het poetsen daarvan. Maar ik merkte al snel dat mijn dochter een voorkeur had. Nu weet ik inmiddels haar voorkeuren maar ook ik heb mijn eisen. Zo moet een tandpasta mild zijn. De tandpasta van Jack N’Jill is al geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Bevat geen vieze smaak maar een zachte framboos smaak (zelfs ik vind hem lekker) en is veilig om door te slikken.

De verpakking vind ik persoonlijk echt super leuk en hip!

Plus punten van Jack N’Jill Natuurlijke tandpasta:

  • Heeft een EWG Skin Deep veiligheidsrating met waarde 0 –  dit is de meest veilige tandpasta voor kinderen vandaag beschikbaar
  • Heeft een EWG Skin Deep veiligheidsrating met waarde 0 –  dit is de meest veilige tandpasta voor kinderen vandaag beschikbaar
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Volledig vrij van genetisch gemanipuleerde organismen (GGO’s) en palmoliederivaten
  • Rijk aan Xylitol
  • Bevat geen toegevoegde kleurstoffen, suiker, fluoride, SLS,  munt, BPA, bewaarmiddelen
  • De verpakking beschikt over een veiligheidszegel en een gemakkelijk te openen dop

De tandenpoets routine van een 6 jarige

Wij poetsten natuurlijk net als de meesten twee keer per dag onze tanden. Iedereen bij ons in huis heeft ook zijn eigen tandpasta. Inmiddels is de Jack N’Jill tandpasta met frambozensmaak de favoriet van mijn dochtertje, ze wilt geen andere meer. De substantie van de tandpasta is doorzichtig paarsachtig. De tandpasta maakt de tanden goed schoon en laat een subtiele geur van frambozen achter. De tandpasta is in verschillende verschillende smaken verkrijgbaar; Zwarte Bes, Blauwe Bes, Banaan en Aardbei. Ik gebruik de tandpasta nu ruim een maand maar zodra deze op is gaan we zeker de aardbeien variant proberen.

De tandenpoets routine van een 6 jarige

Ik en ook mijn dochtertje van 6 zijn erg tevreden met deze tandpasta. Zij vooral door de verpakking en de smaak. Ik vooral omdat het veilig is en natuurlijk. Het leuke is dat er veel verschillende varianten zijn en het ook nog eens betaalbaar is!

Jack N’ Jill Natuurlijke Organische Tandpasta is verkrijgbaar bij Big Green Smile voor €5,95

Welke tandpasta gebruik jij voor je kindje?